i428747_1534184564740

Klemetsrud G16 til topps i Sandar Cup

Bli med og spill fotball, håndball og bordtennis. Driv med turn eller engasjer deg i barneidretten. Vi har startet eller starter høstsesongen denne uken.

Sandar Cup

Klemetsrud G16 spilte Sandar Cup i helgen (Norges største helgecup). I år deltok det hele 28 lag i G16-klassen. Det betød 3 kamper i puljespillet lørdag. Vi reiste med god hjelp fra 04 (Kostas), 03 (Emil, Sander og Fredrik) og 14 “egne” spillere. Sjåfører: Aslak, Mette og Giannis og treneren.

Etter pizza fredag kveld og en “god natt” søvn var gutta klare for første kamp 08.30. Eller var de ikke det? Tap 0-3 mot Hønefoss. …”de var gode”!  Eller var det vi som gjorde de gode?

Plan B

En prat i laget etterpå og treneren la frem plan A for spillerne som var å gjennomføre og delta, ble nedstemt. Vi gikk for plan B: Positive med hverandre, spille hverandre gode og aldri gi opp ble vi enige om. Det ga resultatene 2-1 mot Stokke og 6-1 mot Furnes. Så måtte vi vente til siste kamp i puljen ble spilt for om søndag ble A eller B sluttspill. Stokke slo Hønefoss, dermed ble vi treer. Stokke gikk til semi i A….

Bowling og mer pizza lørdag før det ble en god natt søvn. Fantastisk:) Gutta til frokost før kl 08, og da var klasserommet ryddet og alt pakket ut. 1/8 kamp mot våre hyggelige naboer Kolbotn. Nerver.. hvem går videre? Kolbotn åpnet i høyt tempo og presset oss bakover. Etter hvert kom vi med og 1-0 ble til både 2 og 3-0 før de reduserte i siste sekund. Dermed ventet Gøtene (SWE) i 1/4. Alle kamper 2×20, og hvem tåler belastningen av våre spillere  utover i sluttspillet! Vi hadde kamp i bena, de gikk rett til 1/4. Vi tok tak og styrte spillet, men scoringen lot vente på seg. Endelig, vi slapp 1×5 ekstra og golden goal.  Scoringen kom inn i sluttminuttene. Dermed 1-0 som stod seg og Runar ventet i semien. Godt humør i gruppa, og alle våre 17 spillere hadde mer krefter på lager. 3-0 seier og FINALEN var neste. Kun 40 min pause før Store Bergan vs Klemetsrud skulle starte. Dommeren blåser i gang og vi jager ball. Spilt 30 sekunder og vi leder 1-0. God start. Spillet bølger frem og tilbake og begge lag går til i dueller og takler. 2-0 til Klemetsrud. Det gir oss litt trygghet, selv om 2måls ledelse ikke er noe å hvile på… En tøff periode venter, vi får gult kort og 5 min. med en mindre. 2. omgang gir sjanser begge veier, vi bommer på blank. Vi redder unna for baklengs. Dommeren blåser av kampen og Klemetsrud vinner B-finalen 2-0.

Stolt av dere: Danish, Sander, Ali, Ahsan, Akhmed, Daniel, Qasim, Mostafa, Samuel, Khalid, Lambo, Fredrik, Haseeb, Kostas, Emil, Hassan, Gibril. Gutta har dermed spilt 7 kamper på 32 timer. 16-7 målscor. Medalje og pokal tas med hjem. Og Klemetsrud G16 setter en ny pokal i monteret i klubbhuset.

Del dette innlegget