Klemetsrud IL bordtennis

Årlig medlemsmøte i Klemetsrud IL bordtennis

Årlig medlemsmøte i Klemetsrud IL bordtennis i Gamle Bygdevei 22, Oslo mandag 25. februar kl. 19.00

Klemetsrud idrettslag er delt inn i grupper som driver ulike idretter. Bordtennisgruppa holder sitt årlige medlemsmøte hvor alle medlemmer i KIL bordtennis oppsummerer fjoråret og spiller inn budsjett og personer for gruppestyret, til hovedstyrets- og senere årsmøtet i idrettslagets behandling. Klemetsrud IL drives av oss alle og det er viktig at du som aktiv utøver eller foreldre møter her.

 

Agenda for medlemsmøte

  1. Leder ønsker velkommen
  2. Valg av referent
  3. Godkjenning av innkalling
  4. Årsberetning
  5. Regnskap og budsjett
  6. Innkomne forslag
  7. Valg
  8. Eventuelt

 

For å ha stemmerett må representanten ha fylt 15 år og klubben må ha betalt kontingenten til KIL for 2018. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettens lovgrunnlag § 5 til § 8.

 

Sakspapirer (Agenda, årsmelding, regnskap 2018 og budsjett 2019)

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email