fullsizeoutput_d2fe

Senter Syd Mortensrud fortsatt hovedsponsor

Senter Syd Mortensrud forlenger avtalen med KIL!

 

Senter Syd Mortensrud har vært med som hovedsponsor for Klemetsrud IL i mange år, og fortsetter.

 

Vi er kjempe glad og stolt av at klubbens hovedsponsor er med oss videre også i 2019, inn mot jubileumsåret 2020. For Klemetsrud IL er det godt å kunne ha vår lokale kjøpmann på brystet og som samarbeidspartner. Det er viktig å handle lokalet når muligheten er der. – Bruk ditt lokale senter.

 

Senter Syd feirer 20 års jubileum i mars. For Senter Syd Mortensrud handler sponsoratet med KIL om å støtte barn og ungdom lokalt. Et idrettslag er for mange en av de viktigste sosiale møteplassene og en god integreringsarena. Klemetsrud IL er opptatt av FairPlay og følger statuttene til Norges idrettsforbund. Gjennom konkurranse, fellesskap og samhold bidrar KIL til positiv aktivitet for mange barn. – Det vil vi være med på.

 

Richard Elphinstone, senterleder Senter Syd Mortensrud og Kyrre Alvær, styreleder i Klemetsrud IL er godt fornøyd med at man sammen handler lokalt, til beste for næring, oppvekst og lokalmiljø.

Del dette innlegget