NFF_246705_vest_sort

Tar du utfordringen som klubbdommer?

Prøv deg som fotballdommer!

MANDAG 1.APRIL arrangerer fotballgruppa i Klemetsrud IL klubbdommerkurs i kiosken ved kunstgressbanen. Kurset starter kl.18.00 og er ferdig senest kl.21.00. Kurset er åpent for ALLE som er født i 2007 eller før, og både ungdom og voksne er velkomne. Dersom du har deltatt på klubbdommerkurs tidligere, kan du gjerne delta på nytt for å få en oppfriskning. Det er ingen betingelse at du må prøve deg som klubbdommer etter endt kurs. Men det regner vi med at du har lyst til etter denne kvelden.

 

Som klubbdommer vil du få tilbud om å dømme klubbens egne kamper i 5er og 7er fotball. Dette godtgjøres med kr.100,- pr. kamp. Dersom du ønsker å melde deg på kurset, ta kontakt med dommerkontakt Tom Henning Øvrebø. Han kan treffes på tlf: 92 29 70 48 eller e-post: dommer.fotball@klemetsrudil.no.

Påmeldingsfrist er onsdag 27.mars. Kurset er gratis!

Del dette innlegget