TIneFotballskoleHeadpict

Tine fotballskole

Bli med når fotballgruppa i Klemetsrud IL arrangerer TINE fotballskole på Mortensrud kunstgress den siste uka i skolens sommerferie (uke 33).

Klemetsrud IL fotball inviterer til TINE fotballskole på Mortensrud kunstgress 12. til 16. august 2019. Fotballskolen er for jenter og gutter fra 6-13 år (1. til 7. klasse). Aktivitetene er tilpasset de forskjellige aldersgruppene, og fotballskolen er like godt egnet for de som ikke har spilt fotball tidligere som for de som er aktive i dag. Aktivitetene vil gjennomføres etter et opplegg basert på heftet «NFF Fotballskole» og i samarbeid med personer med erfaring fra tidligere instruktørarbeid på fotballskoler. Instruktørene vil i utgangspunktet være fotballspillere fra klubben fra blant annet G03, med Farukh Qureshi som ansvarlig.

 

Deltakerne vil få en egen ball, TINE fotballskole t-skjorte, TINE fotballskole bag/sekk og 1 stk. TINE-produkt hver dag.

 

 

Program

Hver dag deles inn i fire økter, med pause midt på dagen, etter følgende tidstabell:
  • 1. økt: 09:00-10:00.
  • 2. økt: 10:15-11:30.
  • Pause/mat (i bordtennishallen): 11:30-12:30 (kiosken vil være åpen).
  • 3. økt: 12:30-13:15.
  • 4. økt: 13:55-14:30 (siste dag avsluttes kl. 14:00).

 

Påmelding

Deltakeravgift: 1200,-
Påmeldingsfrist: 1. juli 2019

Oversikt over aktivitetene vil bli sendt ut i god tid (innen 15. juli 2019) før fotballskolen begynner. Det er kun plass til 100 deltakere, så her gjelder det å være raskt ute med påmeldingen. For spørsmål, kontakt Farukh Qureshi per SMS på mobilnummer 47391608 eller e-post tine.fotball@klemetsrudil.no.

PÅMELDING

 

Om TINE Fotballskole

TINE Fotballskole er Norges Fotballforbunds offisielle fotballskole og har vært arrangert siden 1998, da TINE inngikk samarbeid med NFF. Sportslig kvalitet, trygge rammer og fokus på kosthold er sentrale stikkord for TINE Fotballskole. Til sammen deltar rundt 70 000 barn på TINE Fotballskole i året, fordelt på 450 arrangementer som varer fra 3-5 dager. Det er klubber som er arrangør, og alle klubber tilsluttet NFF kan søke om å arrangere TINE Fotballskole. NFF leverer innholdet og kvalitetssikrer alle fotballskolene.

Del dette innlegget