Klemetsrud-IL

Klemetsrud IL TURN søker ny trener for basistrening av barn og unge

Klemetsrud IL har en lang tradisjon med turngruppe, og er nå ute etter å starte opp igjen basistrening for barn og unge i vårt nærområde, som er Mortensrud og omegn. Klemetsrud IL er en breddeklubb hvor turn har vært en viktig del.

De siste årene har klubben kun hatt grupper for RS, men søker nå å fokusere på basistrening. Klubben har lokaler i gymsalen på Mortensrud skole, samt noen timer i Klemetsrudhallen.

Søker turntrener

Vi søker deg som trener og entusiast for aktivitet for barn og unge i vår bydel. Du har grunnleggende ferdighet som trener og kanskje noe erfaring. Du vil bygge opp en barneturnavdeling på nytt, og har derfor gode organisatoriske evner. Du har også evnen til å integrere aktiviteten opp mot klubbens øvrige idretter og finne gode samarbeidsområder både med allidrett, fotball, håndball, bordtennis og kanskje til og med e-sport. Som trener og turn-entusiast ser du muligheter der andre ser utfordringer.

Klemetsrud IL drives 100 % frivillig når har startet på vårt hundrede år. Klubben drives av foreldre og utøvere. Klemetsrud IL har de siste årene etablert systemer og rutiner for dette. Klubben jobber tett med Oslo idrettskrets og vil etterhvert få på plass en administrativ støtte. Klemetsrud IL har omtrent 600 medlemmer hvor RS-gruppene det siste året har utgjort ett 20-tall unger. I tillegg har vi en veterangruppe med en håndfull aktive personer. Turn-miljøet er lite hos oss, men har lange tradisjoner.

Stillingen som basistrener i turn er tenkt lønnet pr. timer. Vi er trygge på at vi sammen finner riktig nivå på kompensasjon og ambisjon.

Ta kontakt med styreleder Kyrre Alvær på telefon 90655149 eller epost kil@klemetsrudil.no.

Søknadsfrist: snarest

Del dette innlegget