Klemetsrud gruppeklem

Søker daglig leder

Rett før jul signerte generalsekretær i Oslo idrettskrets Magne Brekke og styreleder i Klemetsrud IL Kyrre Alvær, sammen med prosjektleder Hans A. Mangen, en partnerskapsavtale hvor Oslo idrettskrets bidrar med midler til en stilling i Klemetsrud IL, som skal jobbe administrativt både for Klemetsrud idrettslag og Mortensrud-Aker sportsklubb.

Ledig stilling

Søk ledig stilling som daglig leder i Klemetsrud IL nå. Frist 23. februar. (stillingen finner du på Finn.no)

Oslo idrettskrets vil finansierer en daglig lederstilling i Klemetsrud IL. Stillingen vil også utføre oppgaver for naboklubben Mortensrud Aker SK og klubbene skal jobbe tett sammen for å utvikle tilbudet for barn og unge. Klemetsrud idrettslag, Mortensrud Aker sportsklubb og Oslo Idrettskrets har en felles målsetting om å gi barn og unge et attraktivt og inkluderende idrettstilbud på Mortensrud.

Viktige arbeidsoppgaver tillagt den nye stillingen fremover blir:

  • Skape varig idrettslig aktivitet for barn og unge i idrettslagenes nærmiljø 
  • Lytte til, og følge opp barn og unges ønsker og behov
  • Sikre at økonomi ikke er en barriere for deltakelse i idrettslaget
  • Styrke frivilligheten

Del dette innlegget