ekeberghall_gulv

Klemetsrud IL avlyser all aktivitet til over påske (oppdatert)

Klemetsrud IL avlyser all aktivitet til over påske.

(Oppdatert 23. mars 2020)

Vi er midt i en situasjon i hele verden hvor alle må følge rådene fra offisielle myndigheter. Klemetsrud IL fortsetter å holde all aktivitet stengt til over påske. Vi minner også om at alle baner og haller er stengt.

_________________________

Dette innebærer all trening, kamp, møter og annen aktivitet hvor flere personer møtes. Bakgrunnen for avgjørelsen er et forebyggende tiltak mot Koronaviruset som sprer seg i Norge om dagen. Vi ser at stadig flere arrangementer avlyses rundt omkring i landet. Vi ønsker å være i forkant for å unngå risiko for smitte.

Klemetsrud IL har vedtatt etter oppfordring fra Oslo kommune og Oslo idrettskrets å innstille all aktivitet ut uke 12.

VI oppdaterer underveis med videre plan for tiden fremover, som vil kommuniseres på våre hjemmesider.

 

Hvordan forebygge smitte?

Sykdommen smitter som ved forkjølelse og influensa ved at virus overføres fra luftveiene hos en syk person.

For å hindre smitte bør personer som er syke unngå å hoste eller nyse direkte på andre, og man bør, når det er mulig, holde minst 1 meters avstand til personer med luftveissymptomer. Man bør også tilstrebe å hoste/nyse i et papirtørkle (som kastes etterpå) eller i albuekroken.

God håndhygiene, både hos syke og friske, er viktig for å hindre smitteoverføring. Vask hendene ofte og grundig med såpe og lunkent vann, spesielt når du har vært ute blant folk. Hånddesinfeksjon er et godt alternativ dersom håndvask ikke er mulig.

Del dette innlegget