Siri Hetle Hasli

Nyansatt daglig leder

«Jeg gleder meg til å starte i jobben og bli kjent med Klemetsrud IL. Det blir spennende å arbeide med å utvikle idrettslaget videre og bidra til å skape idrettsglede for barn og unge i Søndre Nordstrand» – Siri Hasli, daglig leder fra 1. august.

August 2020 markerer første skritt inn i de neste 100 årene for Klemetsrud IL. Vi gleder oss til at Siri Hetle Hasli trer inn i jobben som daglig leder. Siri bor på Mortensrud og engasjerer seg for oppvekstmiljøet. Hun er strukturert, positiv, målrettet, liker å sette seg inn i nye oppgaver og finne nye og bedre løsninger. Hun er også god til å holde styr på folk og frister.

Siri kommer fra Norsk institutt for vannforskning (NIVA) som rådgiver innen lederstøtte og administrasjon. Hun har jobbet med internkommunikasjon, handlingsplan- og strategiprosesser, arrangementer og ledet større prosjekter internt. Siri har også tidligere erfaring fra studentidretten med ulike verv hos Oslostudentenes idrettsklubb, Norges studentidrettsforbund og Norges danseforbund.

Klemetsrud IL går inn i en ny fase og skal jobbe tett med Oslo idrettskrets for å:

  • – skape varig idrettslig aktivitet for barn og unge i idrettslagenes nærmiljø
  • – lytte til, og følge opp barn og unges ønsker og behov
  • – sikre at økonomi ikke er en barriere for deltakelse i idrettslaget
  • – styrke frivilligheten

Det blir med andre ord mye spennende som skjer fremover. Vi gleder oss over å styrke idrettslaget og frivilligheten, og ønsker Siri velkommen.

«Vi har hatt en lang prosess sammen med Oslo idrettskrets og gleder oss over å ha funnet vår daglig leder som kan bidra til å løfte både idrettslaget, men også barn og unges mulighet til å drive idrett i vårt nærområde» – Kyrre Alvær, styreleder.

Del dette innlegget