hjornespark

HUB Mortensrud

Sjelden gratis mulighet for elever ved Lofsrud og ungdom på Mortensrud!

 
 
 
 
Idretten sammen med Lofsrud skole og Oslo sør-satsingen lanserer, etter initiativ fra Klemetsrud IL, et fritidstilbud rett etter skoletid for ungdomsskoleelever. 

Tilbudet har oppstart 14. september 2020 og er delt i to. Den første er HUB Mortensrud fotball for deg som vil bli en bedre fotballspiller; teknisk, taktisk og som lagspiller. Den andre er  HUB Mortensrud hæppe for deg som vil prøve flere lagspill som fotball, rugby, innebandy, basket og frisbee. Du må velge om du melder deg på HUB Mortensrud fotball eller HUB Mortensrud hæppe.

I tillegg blir det i løpet av skoleåret trener- og lederkurs for de med ambisjoner utover fotball-/idrettsbanen. 
 

Mer enn bare ett idrettslag

HUB Mortensrud starter med fotball og et knippe idretter, men målet er å utvikle HUB-en for hvert år. Som elev på Lofsrud og ungdom på Mortensrud er du med å bestemme retningen. Dette blir en hub, slik en hub skal være. Et sentrum med aktiviteter på og rundt idrett og skole, i mange varianter, med mye energi og med høy kvalitet på veiledere og trenere. 
 
Krav
Hva som kreves av deg som deltaker? At du er seriøs, følger Lofsrud skoles- og Klemetsrud ILs verdier, møter opp når du har meldt deg på, følger smittevernreglene og hører på trenere/veilederne.     
 
 
Bli med på noe gøy, ta et valg, utvikle deg videre – bli med på HUB-en!
 
 
Årets trenere blir: 
  • Morten Rom
  • Amin Nouri
  • Håvard Lunde
  • Knut Akselsen
  • Perminder Singh Sangha
 
I tillegg kommer Raymond Mikkelsen og Tommy Berntsen innom med jevne mellomrom.
 

Del dette innlegget