Fotballdommer_2_v2

Prøv deg som fotballdommer?

Tar du utfordringen?

En fotballdommer har som hovedoppgave å se til at fotballkamper gjennomføres slik det er meningen at de skal gjennomføres, og at regelverket følges. Går du om en drøm om å bli dommere, eller har du lyst å prøve det ut? MANDAG 16. AUGUST 2021 arrangerer fotballgruppa i Klemetsrud IL klubbdommerkurs i klubbhuset ved gressbanen.

Kurset er åpent for ALLE som er født i 2009 eller før. Både ungdom og voksne er velkomne. Dersom du har deltatt på klubbdommerkurs tidligere, kan du gjerne delta på nytt for å få en oppfriskning. Som klubbdommer vil du få tilbud om å dømme klubbens egne kamper i 5er- og 7er- fotball. Dette godtgjøres med kr.100,- pr. kamp.

Kursholder og dommerkontakt er Tom Henning Øvrebø. Du melder deg på med å sende en e-post til Tom Henning på dommer.fotball@klemetsrudil.no eller ring på telefon 92297048 hvis du har spørsmål.

Praktisk informasjon
Tid: Mandag 16. august kl. 18:00 – 21:00
Adresse: Enebakkveien 427C (Klubbhuset ved gressbanen)

Kurset er gratis.

.

(Bilde lånt fra Norges Fotballforbund)

 

Del dette innlegget