LFC2018-UK-football-school2

UK Football school på Mortensrud

Fotballskole med smak av engelsk Premier League

Du husker kanskje at Liverpool Academy var på besøk på Mortensrud i 2017 og 2018? For Klemetsrud IL fotball er det viktig å skape idrettsglede og fotballutvikling for barn og unge. Vi har gledet oss lenge til å kunne tilby en UK-basert akademiskole igjen.
Tiden er kommet og mandag 9. august til torsdag 12. august arrangerer Klemetsrud IL fotballskole sammen med UK Sports & Events Football school. Klemetsrud IL vil at alle som spiller i Klemetsrud IL skal få mulighet til å oppleve akademitrenere fra Premier League.
Pris 200 kr, for spillere som har betalt medlemskap og treningsavgift (veiledende pris på tilsvarende fotballskole er 2.000,- kroner).
Påmeldingsfrist 1. juni.
Engelske trenere
Uken før skolen starter igjen, får Klemetsrud IL igjen besøk av en gruppe profesjonelle trenere. UK Sports & Events Football School stiller med trenere fra akademiene fra flere Premier League-klubber. Alle er profesjonelle trenere ansatt ved akademier, og de blir fløyet inn til Mortensrud fra Liverpool, London, Manchester og Leeds. Disse har trening og instruksjon av unge fotballspillere som yrke. Trenerne er engelske, og undervisningen foregår på fotballspråket.

 

Tilbys alle lag i Klemetsrud IL

Fotballskolen tilrettelegges for alle aldersklasser i Klemetsrud , helt opp til A-laget, og ledes av hovedtrener Ian Thompson fra Liverpool. Thompson har 20 års erfaring som talentspeider, og arrangerer hvert år en rekke fotballskoler i Storbritannia og Skandinavia.

De fire dagene skolen varer, planlegges det aktivitet på Mortensrud kunstgress og i Klemetsrud idrettspark fra tidlig dag til sen kveld. Dette blir en skikkelig happening, der det sportslige tilbudet skal holde høy klasse, samtidig som det blir sosialt der vi samler alle fotballspillende Klemetsrud-medlemmer på en plass.

 

Med rabattert pris for betalende spillere i KIL

Fotballskolen er en satsing fra fotballgruppa og Klemetsrud IL. Den tilbys derfor til medlemmer og spillere i klubben, til en sterkt rabattert pris på 200 kr (normalpris kr. 2.000,-). Forutsetning for å delta er at medlemskap og treningsavgiften i Klemetsrud IL er betalt.  Dermed vil ikke bare barna få individuelt utbytte, men lagene vil også løfte seg sammen.

 

… og så er det gratis for jenter

GRATIS for alle jenter i 1.-7. klasse
Mandag til fredag (9.-13. august kl. 10-15)
Påmeldingsfrist 1. juni.
I samarbeid med Gjensidigestiftelsen gjør vi det helt gratis for jenter som går i 1. til 7. klasse. Det blir ekstra overraskelser for jentene. I tillegg legger vi på en helt egen dag hvor det også blir fokus på andre idretter. Dette er et åpent tilbud til alle jenter, og du trenger ikke være medlem av Klemetsrud IL. Jentene kommer til å være i Klemetsrud idrettspark. Vi vil derfor tilby transport fra Mortensrud til de som trenger det, og det vil også bli servert enkel lunsj. Les mer her. 

 

Praktisk informasjon

Vi vil bruke både Mortensrud kunstgress (11er), 7-erbanen ved gangveien mellom Senter Syd og Mortensrud kirke, samt Klemetsrud idrettspark med nyanlagt 7-erbane. Hvem som trener hvor blir avklart senere.

Påmeldingsfrist 1. juni 
Vi vil praktiskere denne strengt, siden antallet deltakere vil bestemme hvor mange trenere UK Sports & Events sender over fra England.

Mat
Deltakerne tar med mat og drikke selv, men vi legger opp til at det skal bli åpen kiosk og mulig for å kjøpe noe å spise.

Program
Foreløpig program, mandag 9. august til torsdag 12. august:

10:00-15:00: Fotballskole for jenter og gutter (inkludert jenter som deltar på idrettsuke).
17:00-20:00: Fotballkurs for ungdomsskolelag, juniorlag og A-lag.
For jenter (1.-7 klasse) blir det i tillegg program fredag 13. august.

PÅMELDING GUTTER 1.- 7. klasse  (åpent for alle, men veldig billig for betalende medlemmer av Klemetsrud IL)

PÅMELDING JENTER 1.- 7. klasse (åpent for alle jenter)

PÅMELDING UNGDOM (G13-G16), JUNIOR, A-LAG (kun åpent for betalende medlemmer av Klemetsrud IL)

 

(Bilde: Bilde i artikkelen er hentet fra Liverpool fotballskole 2018 i Mortensrud idrettspark. Fotograf: Bjørn Alvær)

 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email