sommerpatruljen-logo1

Sommerpatruljen søker aktivitetsledere

Sommerpatruljen 2021

Vi søker unge voksne fra 17 år og opp på Mortensrud som ønsker å være aktivitetsledere på Sommerpatruljen i uke 30, 26.-30. juli.

Oppgavene vil primært være å planlegge, organisere og aktivisere lokale ungdommer mellom 13 og 19 år som kommer for å delta på ulike aktiviteter.

Jobben lønnes og er primært i uke 30, mandag til fredag kl.17-22 på Mortensrud. I tillegg får man et kveldskurs arrangert av Oslo Idrettskrets i juni og man bør beregne et par planleggingsmøter på forhånd. Attest og referanse gis etter endt oppdrag 🙂

Tips ungdommer/unge voksne du tenker vil være interessert og be de sende en søknad til trineof@gmail.com. Bør inneholde en kort tekst om hvem de er og hva de kan bidra med. Tidligere eller nåværende aktivitet i Klemetsrud IL eller idrett ellers er et fortrinn, men ikke et krav. Oppfordrer spesielt jenter til å søke!

Politiattest må fremvises ved ansettelse, man vil få hjelp til å søke om dette.

Søknadsfrist: mandag 31.mai.

 

Del dette innlegget