sørmila hovedbilde

Sørmila 4. september 2021

Klemetsrud IL inviterer til nok en løpefest på Mortensrud og i Østmarka! Det blir barneløp på 1 km, i tillegg til 5, 10 og 21 km. Velkommen til Sørmila! 

 

Minimila (1 km)

For å gjøre Sørmila til et ekte familiearrangement, har vi i år lagt til Minimila, et løp for de minste på 1 km. Løpet kan gjennomføres alene eller sammen med en voksen. Løypen er lagt med utgangspunkt i de to store kunstgressbanene. Den vil bli godt merket med ballonger og sperringer. Det er også lagt inn mulighet for en snarvei midtveis, hvis 1 km blir langt. Alle deltagere får nummerlapp og premie!

 

Nybegynner’n (5 km)

Løypen til Nybegynner’n sammenfaller delvis med Brennarunden, en kjent og kjær tursti i nærområdet. Løypen er relativt kupert, med blanding av grusvei, sti og asfalt, med totalt 120 meter høydestigning. Den passer fint til også yngre barn i følge med voksne. Nybegynner’n har én drikkestasjon. 

 

Sørmila (10 km)

Hovedløypa er på 10 km og har en høydestigning på 200 meter. Dette gjør Sørmila til en relativt tøff løpstrasé. Løypa er en blanding av asfalt og grusvei. Det er lagt inn to drikkestasjoner.

 

Hardhausen (21 km)

I Hardhausen løpes først Minimila og deretter Sørmila to ganger. Løypen har en total høydestigning på 430 meter. Det plasserer Hardhausen blant de tøffere traseene for halvmaraton. Til sammenligning er Oslo halvmaratons løype på 220 høydemeter, og denne regnes som hard. Det er lagt inn to drikkestasjoner i traseen, pluss drikke ved mål, fem drikkestasjoner til sammen.

 

SJEKK UT SØRMILA.NO! 

 

Del dette innlegget