DSC_0674

Nå har vi fått ny kokosbane – vil du engasjere deg?

Åpning av ny miljøvennlig kunstgressbane

Takk til miljøminister Sveinung Rotevatn, Klemetsrud skolekorps, Obos, Eckbos Legat, og ikke minst fotballspillende guttene og jentene fra G2011 og J2010 fra KIL, Langhus og KFUM – som alle var med på å åpne den nye miljøvennlige kunstgressbanen i Klemetsrud idrettspark.

Klemetsrud IL har valgt seg FNs bærekraftmål 11 – bærekraftige lokalsamfunn. Hver dag jobber idrettslaget for å aktivere flest mulig barn og unge uavhengig av økonomi og sosial bakgrunn. En kunstgressbane uten gummigranulat er med på å gi mer spilletid for flere gjennom året. På lag med miljøet.

Dette gjør seg ikke selv.

 

Vi trenger flere engasjerte foreldre og voksne i KIL

Engasjerte foreldre og andre voksne er kjernen i all aktivitet. I vårt felles idrettslag er foreldre trenere, lagledere, kioskfrivillig, styremedlem, dugnadsansvarlig og mye mer. Hvem plukker opp søppel hver dag rundt i idrettsparken? Det også er det noen frivillige som gjør. Sammen skaper vi en bedre oppvekst for barn og unge i nærmiljøet.

Hvordan kan du engasjere deg? Ta kontakt med trener på laget ditt/ditt barns og hør hva du kan hjelpe til med.

Hvis vi skal skape et samfunn for alle, trenger vi en felles arena. Klemetsrud IL (KIL) er en slik felles arena. Ingen bidrag er for små og ingen bidrag er for store. Klemetsrud IL engasjerer seg i fotball, futsal, håndball, bordtennis, badminton, basketball, turn, barneidrett, diskgolf og e-sport. I tillegg arrangeres Sørmila hvert år. Det er rom for mer. Hva vil du være med å skape?

 

Action Now! – sammen tar vi samfunnsansvar og løfter lokalsamfunnet

  • BUA Mortensrud – gratis utlån av utstyr vinter, vår, sommer og høst.
  • HUB Mortensrud – fotball og idrett etter skoletid (sammen med Lofsrud ungdomsskole og Oslo sør-satsningen)
  • www.1281.no – inkluderings og treningsavgiftfond (VIPPS #128100) – Alle kan bidra til at flere får være med!

 

Kom igjen. Bli med og skap et fellesskap gjennom idrett for barn og unge som går på skolene Mortensrud, Stenbråten, Lofsrud og Klemetsrud. Sammen skaper vi et bærekraftig lokalsamfunn, venner, mestring og gode opplevelser.

 

 

Del dette innlegget