tilbaketilidrettenmedkil

Idretten er i full gang igjen hos Klemetsrud IL

Klemetsrud IL har mange spennende aktiviteter nå som vi starter opp etter sommeren: fotball og futsal, håndball, bordtennis, allidrett/turn, basketball, badminton og e-sport. Velkommen tilbake eller som ny i idretten! 

Det er mulig å prøve idretten et par ganger for å se om den passer for deg eller ditt barn. 

 

Om våre idretter – for både små og store


FOTBALL OG FUTSAL: Lagene er i full gang og tar gjerne imot flere. Fotball starter fra 6 år og tom. voksen. Noen ganger har vi også egne lag for 5-åringene hvis interessen er stor nok. Det blir oppstarts- og informasjonsmøte for nye spillere som er født i 2015, 2014 og 2013 tirsdag 7. september kl. 19.30 – klikk her for mer om oppstartsmøtet. Les mer om fotball og påmelding her. 


HÅNDBALL: Håndball har lag fra 6 år og til ungdomsskolealder. Oppstart for 6-åringene er 1. september. Les mer om håndball og påmelding her. 


BORDTENNIS: I år tilbyr bordtennis gratis bordtennisskole for de som er 8-12 år fra 16. august til 16. september. Bordtennis har også mange aktive ungdommer og voksne. Les mer om bordtennis og påmelding her. 


ALLIDRETT/TURN: Allidrett er tilbudet vårt for de yngste fra det året de fyller fire. Turnpartiet er for de fra 6-9 år (1.-4. klasse). Oppstart er 1. september. Les mer om allidrett/turn og påmelding her. 


BASKETBALL: Det vil bli satt opp treninger for 3.-7. klasse. Oppstart er mandag 6. september. Les mer om basketball og påmelding her. 


BADMINTON: Badminton passer også for aldersgruppen fra 8 år og tom. voksen. Les mer om badminton og påmelding her. 


E-SPORT: Klemetsrud IL satser foreløpig på e-sportslag i FIFA 21 for barn og ungdom fra 10-12 år og oppover. Les mer om e-sport og påmelding her. 


DISKGOLF: Idrettslaget er i gang med å bygge en diskgolfbane ute i Klemetsrud idrettspark. Det er bare å følge med videre! 


BUA MORTENSRUD: Klemetsrud IL har også BUA Mortensrud som låner ut utstyr. Om sommeren kan du låne skateboard, rulleskøyter, sparkesykkel, fotballsko, telt, turutstyr og disker/frisbee m.m. På vinteren kan du låne langrennsski, alpinski, støvler, staver og skøyter. Om BUA Mortensrud. 

 

Noe som mangler? 

Hvis du synes det er tilbud eller aldersgrupper som mangler i våre idretter, så ta gjerne kontakt! 

 

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email