Julebilde2

God jul fra Klemetsrud IL!

I jula kan du komme innom og låne skøyter og ski i BUA, og badminton har treninger i hele ferien og åpen hall søndager. I tillegg er det en del fotballag som kommer til å fortsette sine treninger ute. Riktig god jul og godt nytt år! 

 

BUA

Åpningstidene til BUA er mandag og torsdag kl. 18.00-20.00 og lørdager kl. 11.00-15.00.

På vinteren kan du låne langrennsski, alpinski, støvler, staver og skøyter m.m. Du kan også sjekke om utstyret er inne på forhånd – klikk her for å se hva du kan låne.

 Det kan være lurt å registrer deg som bruker på forhånd, les mer om BUA her

 

Badminton

Badminton har treninger mandag-torsdag kl. 17.30-21.30. Du må melde deg på – det er maks 20 spillere om gangen. Det er også åpen hall søndager kl. 15.00-21.00 for de som har lyst til å prøve badminton. Ta kontakt med badminton@klemetsrudil.no for mer informasjon. 

Husk å holde avstand og vær symptomfri på trening. Hjertelig velkommen! 

Del dette innlegget