Lagbilde-G14-2021

JPC – Enklere IT støtter fondet 1281.no

Organisert idrett har flere viktige funksjoner i barn og unges liv. Klemetsrud IL inkluderer alle uavhengig av sosial, kulturell eller økonomisk bakgrunn. Idretten er sosiale møteplasser der vennskap knyttes, nettverk bygges og sosiale ferdigheter utvikles. Utøvere får drive med aktiviteter de liker, og utvikler ferdigheter som gir mestring og glede. Idrett er inkludering i praksis.

 

JPC – Enklere IT

Det er med stor glede å melde at arbeidet med inkluderings- og treningsavgiftsfondet 1281.no er godt i gang. JPC – Enklere IT har valgt å støtte arbeidet til Klemetsrud IL om å inkludere flest mulig barn og unge i idretten. Ikke alle har råd til treningsavgift, derfor støtter JPC fondet slik at flere får være med.

Alle barn har rett til en god oppvekst, med en meningsfull fritid der de opplever mestring, trivsel og fellesskap. Mange barn opplever å ikke kunne delta i idrett, og blir stående på sidelinjen på grunn økonomi. Vi ønsker ikke at økonomien skal stoppe barn og unge fra å delta i organisert idrett. JPC oppfordrer alle til å være med på dugnaden.  – Ronny Johnsen, daglig leder JPC

 

61.000 kroner til treningsavgifter i 2021

Mange gode krefter ønsker å bidra i kampen mot fattigdom og for deltakelse i idretten. Fritidsstipendet til bydel Søndre Nordstrand er veldig viktig for bydelens unge. I tillegg bidrar Coop-dugnaden/Røde Kors også til at mange barn får delta i aktiviteter. Klemetsrud IL har i tillegg opprettet et inkluderings- og treningsavgiftsfond i 2021. På den måten kan vi kanalisere alle lokale gode krefter inn mot ett felles mål: økonomi skal ikke stå i veien for deltakelse hos de som normalt ikke kan prioritere treningsavgiften i hverdagen.

1281.no delte ut 61.000 kroner i 2021 og ble med det et viktig supplement til fritidsstipendet til bydelen. Nå kan enda flere fortsette med fotball, badminton, bordtennis, håndball, e-sport, basketball, turn eller allidrett i Klemetsrud IL. 

Takk til alle som bidrar; bedrifter og privatpersoner

VIPPS #128100 / www.1281.no

 

Del dette innlegget