OMAR

Ny trener for A-laget til Klemetsrud IL

Vi gleder oss over at breddeidretten er åpnet, og vil ønske Omar Khasraw velkommen som ny trener for A-laget i 2022. Vi ser fram til mange gode kamper i kommende sesong!

 

Ny trener

Omar Khasraw er engasjert som trener i klubben fra februar. Omar er allerede et kjent ansikt på treningsfeltet til Klemetsrud IL gjennom engasjement for flere andre lag i klubben. Han har tidligere blant annet spilt i irakisk toppserie og trente laget Fire Lys FK fra 8. til 5. divisjon, der han ga seg som trener i 2021-sesongen. Han er også i ferd med å avslutte en bachelor i idrett med spesialisering i trenerrollen ved Høyskolen i Innlandet. 

-Jeg ser fram til oppgaven som trener for Klemetsrud ILs seniorer. Jeg har fulgt laget gjennom flere sesonger, og har sett et velspillende og godt 6. divisjonslag. Målet for sesongen vil naturlig være å ta nye steg både på og utenfor banen. Vi skal utvikle spillet, samtidig som vi kommer til å bygge lagfølelse og samhold, og være bevisste lagets og spillernes posisjoner som rollemodeller for de yngre spillerne i klubben og ambassadører for området.

— Vi er glade for at Omar tar på seg denne oppgaven. Han har gjennom sitt engasjement i klubben vist at han opptrer i tråd med klubbens prinsipper om spillende og underholdende fotball, har vist evne til å skape team med godt samhold og dedikasjon både til hverandre, lag og klubb. Han fremhever også klubbens verdier trivsel, lekenhet, vennskap, mestring, trygghet og tillit, noe som er viktig for oss, uttaler leder i Klemetsrud IL fotball Ole Ødegård. 

Med seg i trenerteamet får Omar med seg Usman Sharif som lagleder og Jan-Kristian Jansrud. Både Usman og Jan-Kristian har lang erfaring i flere roller fra Klemetsrud IL, både som trenere og i styreverv. Sammen med Omar håper de å løfte A-laget med mål om god sportslig utvikling og en solid sesong.  

Seniorfotballen er viktig for Klemetsrud IL – fotball er KILs største idrett, og det å ha et godt tilbud på seniornivå i fotball betyr mye for idrettslaget. A-laget er viktige forbilder for hele idrettslaget – via idrettsglede og sportslige prestasjoner kan vi bidra til et godt oppvekst- og bomiljø på Mortensrud og Søndre Nordstrand, presiserer styreleder i Klemetsrud IL Kyrre Alvær.

 

Takk til avtroppende trenere

Klubben benytter også anledningen til å takke av Ednan Mohammad og Rizwan Ali for en utrettelig jobb de siste tre årene. Takk, og vi håper å se dere tilbake i roller i idrettslaget i fremtiden.

Klemetsrud IL A-lags trenerteam 2019-2021

 

Klemetsrud IL A-lag på treningsleir i 2021

Adnan Haidar vender tilbake til KIL som spillende assistenttrener

Del dette innlegget