Adnan Heider og Ole Ødegaard Klemetsrud IL

Adnan Haidar vender tilbake til KIL som spillende assistenttrener

En av Klemetsrud ILs mest meritterte spillere vender hjem for å bidra på KILs A-lag før 2022-sesongen. Adnan Haidar vil være spillende assistenttrener på A-laget og danner trenerteam sammen med Omar Khasraw. Haidar vil også bidra på KILs G17-lag.

Adnan har tidligere spilt i Vålerenga, Stabæk, Bryne, Ham-Kam, Moss, KFUM og Al-Ansar (lebanesisk toppserie), samt det libanesiske landslaget. Nå vender han tilbake dit det hele startet.

– Jeg vokste opp på Mortensrud. Det var der jeg først lærte å spille fotball. I en alder av 12 år dro jeg til Vålerenga fotball. Der gikk jeg gradene frem til jeg fikk min første proff kontrakt hos VIF herrer da jeg var 18 år. Mine beste øyeblikk på klubbnivå var NM-gull i 2008, og VM-kvalifiseringskampene for Libanon. Men klubben i mitt hjerte er Klemetsrud IL, sier Adnan Haidar.

A-lag og ungdomslag

– Vi er veldig glade for at Adnan vender tilbake for å bidra både på og rundt kunstgresset på Mortensrud. At Adnan også kommer til å bidra på G17, mens hovedtrener Omar Khasraw bidrar på G16, betyr også at vi får en tett og god kobling mellom junior- og ungdomslagene og A-laget. Det vil gi muligheter for impulser til ungdommene og også muligheter for å utvikle spillere som trenger utfordringer, sier styreleder i KIL fotball Ole Ødegård. 

Samhold og underholdning

Klemetsrud IL er Mortensruds flaggbærer og står for samhold og glede i området. Senior herrefotball er også populært blant publikum. Idrettslaget hadde 200-300 tilskuere på hjemmekampene i fjor, noe som beviser hvor viktig klubben er for området.

Ambisjonene er å spille underholdende fotball, spre glede og latter. Det er klart at spillerne besitter et nivå som gjør at vi sikter mot opprykk over tid. Vi sees på Mortensrud kunstgress! avslutter Adnan Haidar.

 

Ny trener for A-laget til Klemetsrud IL

Del dette innlegget