oppstart høsten 2022

Velkommen til oppstart høsten 2022

Klemetsrud IL har mange spennende aktiviteter nå som vi starter opp etter sommerferien: allidrett, fotball og futsal, håndball, turn, badminton, bordtennis, BUA Mortensrud og mer!

Velkommen tilbake eller som ny i idretten. 

Det er mulig å prøve idretten et par ganger for å se om den passer for deg eller ditt barn. 

 

Våre idretter – for både små og store

 

ALLIDRETT:

Allidrett er tilbudet vårt for de yngste fra det året de fyller fire og fram til seks år/skolestart. Det handler mye om lek og moro, grunnleggende trening med innslag av ball, både fotball og håndball. Les mer om allidrett her.

 

FOTBALL OG FUTSAL:

Lagene er i full gang fra skolestart og tar gjerne imot flere. Fotball starter fra 6 år og oppover. I løpet av høsten vil det over fire helger arrangeres Disney Playmakers for jenter i alderen 6-8 år, og det blir også cup for de yngste på Mortensrud festival. Les mer om fotball her.

 

HÅNDBALL:

Håndball har lag fra seks år og til ungdomsskolealder. Det er oppstart for håndballagene i uke 34, mens for 1. klasse vil første trening være i uke 35.  Les mer om håndball her.

 

BADMINTON:

Badminton passer for seks år og oppover, og fra uke 35 er det fulle treningstider igjen mandag-torsdag. Badminton har også åpen hall hver søndag der alle kan komme og spille. Les mer om badminton her. 

 

TURN:

Vi tilbyr turn for barn fra seks til ni år, dvs. 1. tom. 4. klasse. Turn er god basistrening uansett idrett. Dette passer for de som vil lære seg grunnleggende turnøvelser. Vi har også et trimtilbud for seniorer, fra ca. 55 år. Les mer om turn her. 

 

BORDTENNIS:

Bordtennis har mange aktive barn, ungdommer og voksne. I uke 34-38 blir det gratis bordtennisskole for barn 8-12 år i hele fem uker. Bordtennis har også åpen hall hver søndag der alle kan komme og spille.  Les mer om bordtennis her.

 

BASKETBALL:

Engasjerte basketentusiaster søkes! Det er mange som er interessert i basketball på Mortensrud og vi vil gjerne få denne aktiviteten i gang igjen.  Les mer om basketball her.

 

E-SPORT: 

Klemetsrud IL satser foreløpig på e-sportslag i FIFA 21 for barn og ungdom fra 10-12 år og oppover. Les mer om e-sport her. 

 

DISKGOLF:

Idrettslaget er i gang med å bygge en diskgolfbane ute i Klemetsrud idrettspark. Det er bare å følge med videre! Les mer her.

 

ÅPEN HALL BORDTENNIS OG BADMINTON SØNDAGER:

På søndager kan hele familien komme innom og prøve bordtennis eller badminton, eller begge deler! Les mer her om åpen hall.

 

FRIIDRETT – SØRMILA 24. SEPTEMBER:

I høst inviterer vi til Sørmila for tredje gang. Det blir minimila for barn i tillegg til løyper på 5, 10 og 21 km. Les mer om Sørmila her.

 

BUA MORTENSRUD:

Klemetsrud IL har også BUA Mortensrud som låner ut utstyr. Om sommeren kan du låne skateboard, rulleskøyter, sparkesykkel, fotballsko, telt, turutstyr og disker/frisbee m.m. På vinteren kan du låne langrennsski, alpinski, støvler, staver og skøyter. Om BUA Mortensrud.

 

Noe som mangler? 

Hvis du synes det er tilbud eller aldersgrupper som mangler i våre idretter, så ta gjerne kontakt! 

 

Del dette innlegget