KIL_BLI MED

Alle våre idrettstilbud: BLI MED!

Klemetsrud IL har mange spennende aktiviteter: Velg mellom allidrett, fotball og futsal, håndball, turn, badminton og bordtennis. Velkommen tilbake eller som ny i idretten!

Det er mulig å prøve idretten et par ganger for å se om den passer for deg eller ditt barn. 

 

Våre idretter – for både små og store

 

ALLIDRETT:

Allidrett er tilbudet vårt for de yngste fra det året de fyller fire og fram til seks år/skolestart. Det handler mye om lek og moro, grunnleggende trening med innslag av ball, både fotball og håndball. Les mer om allidrett her.

 

FOTBALL OG FUTSAL:

Lagene er i full gang fra skolestart og tar gjerne imot flere. Fotball starter fra 6 år og oppover.

De minste trener inne nå i vinter, de litt større forbereder seg til ny sesong ute i Mortensrud Idrettspark. Les mer om fotball her.

 

HÅNDBALL:

Håndball har lag fra seks år og til ungdomsskolealder. Håndballagene hadde oppstart i uke 34, og tar gjerne i mot nye spillere.  Les mer om håndball her.

 

BADMINTON:

Badminton passer for seks år og oppover, og med treningstider mandag-torsdag fra 1700-2000 i Plasthallen i Mortensrud Idrettspark. Badminton har også åpen hall hver søndag der alle kan komme og spille. Les mer om badminton her. 

 

TURN:

Vi tilbyr turn for barn fra seks til ni år, dvs. 1. tom. 4. klasse. Turn er god basistrening uansett idrett. Dette passer for de som vil lære seg grunnleggende turnøvelser. Vi har også et trimtilbud for seniorer, fra ca. 55 år. Les mer om turn her. 

 

BORDTENNIS:

Bordtennis har mange aktive barn, ungdommer og voksne i Klemetsrud Flerbrukshall. Bordtennis har også åpen hall hver søndag der alle kan komme og spille.  Les mer om bordtennis her.

 

BASKETBALL:

Engasjerte basketentusiaster søkes! I denne som alle andre idretter trenger vi engasjerte frivillige til å drive idretten, ta kontakt dersom du er interessert.

Det er mange som er interessert i basketball på Mortensrud og vi vil gjerne få denne aktiviteten i gang igjen.  Les mer om basketball her.

 

E-SPORT: 

Klemetsrud IL har satset på e-sportslag i FIFA 21 for barn og ungdom fra 10-12 år og oppover. Aktiviteten ligger nå nede, men med hjelp av nye frivillige vil vi kunne starte opp igjen. Ta kontakt om du interesserer deg for dette!

Les mer om e-sport her. 

 

DISKGOLF:

Idrettslaget er i gang med å bygge en diskgolfbane ute i Klemetsrud idrettspark. Banen er ferdig med over ni hull, det er bare å komme! Les mer her.

 

ÅPEN HALL BORDTENNIS OG BADMINTON SØNDAGER:

På søndager kan hele familien komme innom og prøve bordtennis eller badminton, eller begge deler! Les mer her om åpen hall.

 

BUA MORTENSRUD:

Klemetsrud IL har også BUA Mortensrud som låner ut utstyr. Om sommeren kan du låne skateboard, rulleskøyter, sparkesykkel, fotballsko, telt, turutstyr og disker/frisbee m.m. På vinteren kan du låne langrennsski, alpinski, støvler, staver og skøyter. Om BUA Mortensrud.

 

Noe som mangler? 

Hvis du synes det er tilbud eller aldersgrupper som mangler i våre idretter, så ta gjerne kontakt! 

 

Del dette innlegget