UKA med MortenN - zoom 16-9

Morten Nydal ansettes i Klemetsrud IL

Idrettslaget dobler antall ansatte i administrasjonen fra en til to: Morten Nydal ansettes som markeds- og prosjektansvarlig i Klemetsrud IL. I første omgang er Morten ansatt på en kontrakt ut året, men avtalen blir forlenget om begge parter ønsker det.

Markeds- og prosjektansvarlig skal hovedsakelig jobbe med to områder. Inntektene til Klemetsrud IL skal økes, og administrasjonen styrkes for å støtte hovedstyret og gruppestyrenes arbeid med en rekke prosjekter. Han ansettes av hovedstyret i klubben, og rapporterer til daglig leder.

Morten Nydal har tidligere jobbet seks år i Vålerenga Fotball AS, og tar med seg nyttig erfaring fra disse årene inn i Klemetsrud IL. Han er også et kjent ansikt i Mortensrud idrettspark, etter å ha vært barnefotballtrener i Klemetsrud IL siden 2010. Han er fortsatt aktiv i årgangene 2012 og 2016 i fotball, der sønnene hans spiller. Han ble kåret til årets trener i Klemetsrud IL for to år siden. Morten ble valgt til nestleder i hovedstyret i KIL i mars 2021, en rolle han nå tar permisjon fra.

Morten har også vært tilknyttet KIL som konsulent tidligere i år, og sto blant annet bak prosjektet “Idrett for alle Mortensrud – UKA”, og prosjektet KIL Oppstart som også ledet til søknaden om regjeringsmidler på 5.000.000 kr som ble innvilget denne uken.

 

Sentral i arbeidet med Klemetsrud IL-modellen

– Vi går inn i et år der mye av aktiviteten vår fysisk skal flyttes, når Mortensrudprosjektet kommer dithen at Plasthallen og kontorer rives og fotballbanen flyttes lenger sør. Her får vi et fint, nytt og midlertidig klubbhus og fotballanlegg – men det er og vil bli mye arbeid med dette også, sier daglig leder Siri Hetle Hasli i Klemetsrud IL.

Hun forteller også at Nydal blir sentral i det videre arbeidet med “Klemetsrud IL-modellen”.

– Det er naturlig at Morten, som ledet arbeidet med søknaden, fortsetter å jobbe for å gjennomføre modellen i idrettslaget. Vi har en meget spennende tid foran oss, der vi sammen kan skape et enda bedre idrettslag for medlemmene våre og alle barn og unge på Mortensrud, sier Hasli.

 

En kompetanse som styrker oss

Hovedstyrets leder Kyrre Alvær gleder seg også over at det endelig er rom for å doble antall ansatte i administrasjonen.

– Det er og skal fortsatt være slik at de aller fleste oppgavene skal løses med frivilligheten i et idrettslag, men for å øke kvaliteten og det totale tilbudet er vi som idrettslag nødt til å ha ressurser som jobber på heltid. Morten har en svært bred og relevant kompetanse som styrker oss nå, sier han.

Nydal startet denne uken, og med det er administrasjonen allerede i gang med implementering av Klemetsrud IL-modellen, tett i samarbeid med hovedstyret. I løpet av den nærmeste måneden skal det avholdes møter med alle gruppestyrene, i tillegg til at arbeidet fortsetter med å fullfinansiere modellen.

Vi ønsker Morten velkommen på laget, og gleder oss til spennende tider fremover!

 

Del dette innlegget