Sparebankstiftelsen fellesbilde 2022

KIL takker Sparebankstiftelsen for solid støtte

Sparebankstiftelsen DNB er en viktig støttepartner for Klemetsrud IL. Takket være stiftelsen har vi i 2022 fått ferdigstilt diskgolfbane med ni hull og en multisportbane i Klemetsrud idrettspark, samt mottatt støtte til drakter og utstyr til badminton. Nå gleder vi oss enormt til offisiell åpning av de nye anleggene til våren, og til å sette i gang mye spennende aktivitet! 

 

Diskgolfbane

I Klemetsrud idrettspark er det nå kommet på plass en 9-hullsbane i skogen og en 3-hulls øvingsbane for barn. Det er lagt ned flere tusen timer i frivillig innsats for å rydde skog, sette opp utkast og kurver. De frivillige har vært både fra Klemetsrud IL og diskgolfmiljøet generelt. Vi takker for god hjelp og håper på mer dugnad etter nyttår. Målet er å få på plass en 18-hullsbane i løpet av våren. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Multisportbane

Idrettslaget mottok også støtte til å bygge en flunkende ny og moderne multisportbane i Klemetsrud idrettspark. Her er det mulig å sparke fotball, spille håndball, spille basketball, anlegge skøytebane m.m. Denne ligger rett foran klubbhuset, på deler av den gamle asfaltbanen. Vi er så heldige å ha Moovment som leverandør. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badminton i farta

Badminton har blitt en meget populær idrett hos KIL med godt over 150 aktive medlemmer – barn, ungdom og voksne. I 2022 har de mottatt støtte til drakter og til å kjøpe inn utstyr som racketer, racketbager og fjærballer. Med treninger fire ganger i uka og åpen hall søndager, så har dette tilskuddet kommet veldig godt med. 

 

 

 

 

 

 

 

Videre planer? 

Det er gøy med vinter, men vi gleder oss veldig til våren kommer. Da skal det settes opp ni hull til på diskgolfbanen og vi kan endelig begynne å bruke den nye multisportbanen. Vi håper nærmiljøet på Klemetsrud og Klemetsrud skole tar turen til idrettsparken for å teste anleggene.

Badminton er i full sving hele vinteren gjennom i Plasthallen på Mortensrud, med åpen hall hver søndag

 

 

 

Del dette innlegget