nff oslo

A-laget i gruppe med Hauketo

Klemetsrud IL sitt a-lag i fotball for herrer er satt opp i avdeling 02 i årets 6. divisjon. Blant årets høydepunkter er et nabooppgjør mot Hauketo, som også er første hjemmekamp torsdag 4. mai.

A-laget starter serien borte på Haraløkka mot Rilindja 2 allerede torsdag 13. april kl.2015. Uken etter følger nok en bortekamp, mot Furuset 2 på Furuset kunstgress.

Årets første hjemmekamp blir mot Hauketo torsdag 4. mai kl. 2015. Vi forventer godt med publikum på denne kampen!

Fotballgruppa satser på nytt med a-lag i 2023. I sesongen 2022 varierte resultatene, og laget endte på sjuendeplass med 23 poeng, et stykke bak opprykkslagene Jusstudentene (46 poeng) og Vålerenga (40 poeng). Vi tar med oss en positiv avslutning med seiere borte mot tredjeplasserte RASK og hjemme mot Rilindja 2 – som vi altså møter i første serierunde i 2023.

Fotballens ønske for a-laget vårt i 2023 er å utvikle en spillertropp som er forbilder for 600-700 barn og unge i klubben. Vi ønsker også et lag som kjemper om opprykk, og om få år spille med Holmlia og andre gode bydelslag i 4. divisjon.

A-laget trener to-tre ganger i uka fra tidlig i januar, og om du er interessert i å bli med på denne reisen kan du kontakte vår hovedtrener Omar Khasraw. Adnan Haidar fortsetter som spillende assistenttrener, etter comebacket med ti mål på nitten kamper i fjor.

Våre a-lagsspillere vil også ha fortrinnsrett på trenerjobber i KIL Fotball. Vi har en rekke jobber ledige nå, les og søk her.

Her er alle lagene i vår avdeling:

Furuset 2
Hauketo
HSIL
Klemetsrud
Langhus
Manglerud Star 2
NIH
Rilindja 2
Rustad Abildsø SK
Ski

Del dette innlegget