fotballtrenere kil samfunn fotball

Ledige stillinger

Fotballen søkere etter hovedtrenere for ungdomslag, assistenter til ungdomslag og trenere til Celsio-akademet og barnefotballen. Vi søker alt fra erfarne trenere, til lokal ungdom som vil være fotballtrenere for barna i klubben. Stillinger kan settes sammen til en pakke for rett kandidat.

Vi mottar søknader og behandler dem fortløpende – søk på våre stillinger her.

 

Muligheter for lokale ungdommer

Gjennom HUB Mortensrud, vårt viktige samarbeide med bl.a Lofsrud ungdomsskole, tilbyr vi både kurs og jobber som fotballtrenere i Klemetsrud IL. Det er viktig å være rask her – vinterens kurs starter allerede lørdag 14. januar. Les mer og finn info om påmelding på kurs her. Grasrottrenerkurset er en forutsetning for å jobbe som trener i Klemetsrud IL, men vi vurderer også å ansatte de som er i gang med utdanningen – eller at man har praksis, og deretter tilbys jobb. Klemetsrud IL betaler for kurset dersom formålet er å bli trener i KIL.

Vi satser på den lokale ungdommen, og det er via HUB Mortensrud vi utdanner ungdom på ungdomsskolenivå. Eldre ungdommer bes også om å søke, og kan få samme muligheter som ungdomsskoleelevene til utdanning og jobb.

Satsingen er et element i innføring av “Klemetsrud IL-modellen”, der et delmål er å ha hundre ungdommer ansatt i klubben. Regjeringen har støttet prosjektet med fem millioner kroner.

Ungdom i alderen 14-18 år er i første rekke aktuelle som assistenttrenere rundt barnelag og på Celsio-akademiet to ganger i uken, samt andre oppgaver i klubben – for eksempel som klubbdommere. Særskilte trenertalenter kan imidlertid få større oppgaver allerede i ung alder.

 

Hovedtrenere i ungdomsfotball / ledere Celsio-akademiet/HUB

Vi søker også erfarne trenere til hovedtrenerstillinger. Vi har behov for hovedtrenere for G15 og G16, og en del andre posisjoner i ungdomsidretten. Dette er å anse som nøkkelroller i klubben, og som hovedtrener vil man kunne utvikle seg videre som fotballtrener – også under veiledning av sportslige ledere i klubben (Morten Rom, Håvard Lunde m.fl.). Kontakt gjerne Morten Rom (9753979) om du har spørsmål til stillingene.

I Klemetsrud IL er vi opptatt av både samfunn og fotball, og det preger hverdagen vår – på og utenfor banen. Sammen gjør vi Mortensrud til et bedre sted!

Vi mottar søknader og behandler dem fortløpende – søk på våre stillinger her.

 

Del dette innlegget