SANTANDER3V3 OSLO SØR CUP

Santander 3V3 Oslo Sør Cup

Velkommen til Santander 3v3 OSLO SØR CUP på Mortensrud Kunstgress lørdag 29. april!

Klemetsrud IL inviterer årets 6, 7 og 8-åringer til cupen som for mange starter årets utesesong.  Det spilles i klasser for gutter og jenter født hhv i 20152016 og 2017, i Mortensrud Idrettspark. Klubbens ungdomsdommere leder kampene.

3v3 er en spillform som både er morsom og lærerik. Alle spillerne får mange ballberøringer og det scores mange mål. De fleste deltagerne får oppleve gleden ved å score, noe som bidrar til økt mestringsfølelse og fotballglede! Det blir premier til alle deltagere.

Pris per lag er 320,- kroner inkludert avgifter. Cupen arrangeres av foreldre og frivillige i Klemetsrud IL, med støtte fra Santander og NFF. I år er det foreldre fra G og J 2016 som i fellesskap blir arrangementskomite og lager en folkefest for store og små.

Følgende 24 lag er foreløpig påmeldt fra KIL:

  • J2017: 1 lag
  • J2016: 2 lag
  • J2015: 3 lag
  • G2017: 3 lag
  • G2016: 10 lag
  • G2015: 5 lag

Alt overskudd går til å sørge for et bredt og inkluderende fotballtilbud for barn på Mortensrud. Området vårt har en rekke utfordringer, og fotballen i Klemetsrud IL er en positiv motvekt vi satser mye på for tiden.

Trenere og foreldre i KIL oppfordres til å invitere andre klubber og lag til fotballfesten vår!

Les mer om cupen og påmelding her.

Del dette innlegget