KIL_BLI MED

Alle våre idrettstilbud: BLI MED!

Klemetsrud IL har mange spennende aktiviteter: Velg mellom allidrett, fotball og futsal, håndball, turn, badminton og bordtennis.

Det er mulig å prøve idretten et par ganger for å se om den passer for deg eller ditt barn.

-> TIL INNMELDINGSSIDEN

 

Våre idretter – for både små og store

Idrett / Alder*

-6 år

6-7 år

8-9 år

10-12 år

13-19 år

Senior
(16-40)

Senior
(40+)

ALLIDRETT

X

 

 

 

 

 

 

FOTBALL

 

X

X

X

X

X

Old Boys

HÅNDBALL

 

X

X

X

 

 

 

TURN

 

X

X

 

 

 

Trim

BADMINTON

 

X

X

X

X

X

X

BORDTENNIS

 

 

X

X

X

X

X

DISKGOLF

 

X

X

X

X

X

*året man fyller
 

 

🏆 ALLIDRETT:

Allidrett er tilbudet vårt for de yngste: Fra det året barna fyller fire og fram til seks år/skolestart. Det handler mye om lek og moro, grunnleggende trening med innslag av ball, både fotball og håndball, og turn. 

I år tilbyr vi hele tre partier i allidrett, du kan velge mellom mandag eller torsdag. Les mer om allidrett her.

 

 

⚽️ FOTBALL OG FUTSAL:

Vi har lag for gutter og jenter fra året barna begynner i 1. klasse og opp til juniornivå, og A-lag, og tar løpende imot nye spillere! Les mer om fotball her.

 

🤾‍♀️ HÅNDBALL:

Håndball har lag og treningsgrupper fra året barna begynner i 1. klasse og opp til ungdomsskolealder, og tar gjerne imot nye spillere. Les mer om håndball her.

 

🤸 TURN:

Vi tilbyr turn for barn fra seks til ni år, dvs. 1. tom. 4. klasse. Dette passer for de som vil lære seg grunnleggende turnøvelser. Turn er god basistrening uansett idrett.  Les mer om turn her. 

Vi har også et trimtilbud for seniorer, fra ca. 55 år. Vi har plass til flere! 

 

🏸 BADMINTON:

Badminton passer for barn fra 6-8 år og oppover, med treningstider mandag-torsdag kl. 17.00-20.00 i Plasthallen i Mortensrud Idrettspark. Dette er en idrett som passer for de fleste, fra liten til stor – ta med familien.  Les mer om badminton her. 

Badminton har også åpen hall hver søndag fra kl. 15.00 der alle kan komme og spille – gratis!

 

🏓 BORDTENNIS:

Bordtennis passer for barn fra rundt 8 år, ungdommer og voksne. Det er treninger i Klemetsrud flerbrukshall, under Senter Syd. Les mer om bordtennis her.

Bordtennis har også åpen hall hver søndag fra kl. 10.00 der alle kan komme og spille. Gratis!

 

🥏 DISKGOLF:

Idrettslagets entusiaster har bygget en flott 18-hulls diskgolfbane i Klemetsrud idrettspark, Enebakkveien 421. Det er bare å stikke innom og prøve banen! Etter hvert blir det flere turneringer og også dugnader for å holde banen i god stand. Les mer her.

 

🏓🏸 ÅPEN HALL BORDTENNIS OG BADMINTON SØNDAGER:

På søndager kan hele familien komme innom og prøve bordtennis eller badminton, eller begge deler! Les mer her om åpen hall.

 

🎿 🛼 BUA MORTENSRUD:

Klemetsrud IL har også BUA Mortensrud som låner ut utstyr, som et utstyrsbibliotek. Om sommeren kan du låne skateboard, rulleskøyter, sparkesykkel, fotballsko, telt, turutstyr og disker/frisbee m.m. På vinteren kan du låne langrennsski, alpinski, støvler, staver og skøyter.

 

PROSJEKT RESTART

 

🏀 BASKETBALL:

Engasjerte basketentusiaster søkes! I denne som alle andre idretter trenger vi engasjerte frivillige til å drive idretten, ta kontakt dersom du er interessert. Det er mange som er interessert i basketball på Mortensrud og vi vil gjerne få denne aktiviteten i gang igjen.  Les mer om basketball her.

 

🎮 E-SPORT: 

Klemetsrud IL har satset på lag i FIFA for barn og ungdom fra 10-12 år og oppover. Aktiviteten ligger nå nede, men med hjelp av nye frivillige vil vi kunne starte opp igjen. Ta kontakt om du interesserer deg for dette! Les mer om e-sport her. 

 

 

Noe som mangler? 

Hvis du synes det er tilbud eller aldersgrupper som mangler i våre idretter, så ta gjerne kontakt! 

 

-> TIL INNMELDINGSSIDEN

 

Del dette innlegget