Sommerstengt bane

Mortensrud kunstgress (11er) stengt i sommer

Vi flytter fotballbanen på Mortensrud denne sommeren

Det betyr at det kunstgressbanen (11er) ikke kan brukes denne sommeren til trening, kamper eller lek. Banen stenger 21. juni og åpnes igjen 15. august på ny plass.

Etter siste offisielle fotballkamp på Mortensrud kunstgress 20. juni, starter arbeidet med å flytte banen 200 meter lengre sør. Det blir spennende med nytt anlegg; bane og klubbhus til høsten. Første faste i det store Mortensrudprosjektet er å flytte fotballbanen og klubbhus 200 meter lengre sør (der Covid-teststasjonen var). I tillegg får Landhockey etterlengtet bane ved siden av. Det blir også en ballbinge og en skatepark ved siden av. Alt dette blir stående et par tre år mens det skal bygges nytt der fotballbanen ligger i dag.

Fortvil ikke – Gressbanen og kokosbanen i Klemetsrud idrettspark er åpen hele sommeren

Omtrent 2,2 km fra Mortensrud har vi en flott gressbane (11er) og en helt ny kunstgressbane (7er) i Enebakkveien 421. Det er gang- og sykkelsti hele veien fra Mortensrud. Alle lag i Klemetsrud IL fotball som ønsker treningstider på gressbanen eller kokosbanen kan booke det gjennom banekalenderen: (https://www.easyplay.no/clubs/KlemetsrudIL

Trening til Norway Cup og oppkjøring til ny sesong

Vi anbefaler alle lag som skal spille Norway Cup om å booke tid allerede nå. Da er dere sikker på at det ikke blir dobbel-booking i oppkjøringen til turneringen. Gressbanen blir klippet hver uke gjennom sommeren. Det er garderobe-muligheter og toaletter. Nøkkel får lagleder når man har reservert treningstid på gressbanen eller kokosbanen.

Som normalt igjen fra 15. august 2024

Fra 15. august går fotballen som normalt på Mortensrud. Banen er flyttet fra Lofsrudveien 14 til Klemetsrudveien 41.

Del dette innlegget