Klemetsrud bordtennis

Klemetsrud IL bordtennis har tilbud på alle nivåer for barn og voksne i området Mortensrud, Stenbråten, Klemetsrud, Bjørnerud og Dal/Brenna i Søndre Nordstrand, Oslo. Vi spiller og trener i Klemetsrudhallen på Mortensrud. Klemetsrudhallen ligger i Lofsrudveien 6, 1281 Oslo, under Senter Syd med inngang rett ved t-banestasjonen. 

 

Draktfarge: Navy blue (mørkeblå)

e-post: laurasflote@gmail.com

 

Ønsker du eller ditt barn å spille bordtennis i Klemetsrud IL?

Les gjennom følgende informasjon og klikk på «Meld deg inn her»-knappen nederst på siden for å registrere deg/barnet ditt. Når du melder deg på så blir du formelt satt på venteliste, og du vil få beskjed om trening og oppmøte.

Treninger er mandager og torsdager. Det er også tilbud om åpen hall søndager. 

Vi legger gjerne til rette bordtennistrening for utøvere med en funksjonsnedsettelse – det er bare å ta kontakt.

 

Medlemskap og treningsavgift

For å få spille bordtennis i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 200,- og en treningsavgift per halvår. Se prisliste for alle idretter. 

Nye spillere kan delta på inntil tre treninger for å finne ut om bordtennis er noe for dem, før de må betale treningsavgift og medlemskap.

Klemetsrud bordtennis sørger for treningshall, bordtennisbord, baller, nett, kjegler, låne racketer etc.

Kostnader til  profesjonelt utstyr må dekkes av hver enkelt spiller.

 

Frivillig arbeid og dugnad

Arbeidet i Klemetsrud IL bordtennis er i hovedsak ulønnet, frivillig innsats av foreldre/foresatte. Det er en forutsetning at spillerne og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktivitet som kjøring til bortekamper og arbeidsinnsats ved arrangementer.