Dommergruppa Klemetsrud IL

Dommergruppa i Klemetsrud IL består både av autoriserte dommere og klubbdommere. Våre autoriserte dommere har gjennomført dommerkurs i regi av Oslo Fotballkrets, mens våre klubbdommere har gjennomført klubbdommerkurs i regi av klubben.

 

Autoriserte dommere

Våre autoriserte dommere dømmer på ulike nivåer i Oslo Fotballkrets og er gode representanter for     klubben. De bidrar også med FAIR PLAY-arbeid og klubbdommerkurs.

Her er en oversikt over dommere pr. 01.06.20 som har gjennomført dommerkurs i regi av Oslo Fotballkrets:

  • Glenn Olav Nordgaard
  • Amer Chohan  
  • Mohammad Sankarreh
  • Ilaida Tugce Kaya
  • Ottoman Ismail Kaya
  • Milot Jahmurataj
  • Martin Johnsen            

Glenn er den av klubbens dommere som har lengst erfaring, men også Amer, Mohammad og Ilaida har vært dommere i flere år. Martin, Milot og Ottoman har nylig gjennomført rekrutteringsdommerkurs. Alle gjør en flott jobb for klubben.

Kontaktdata til våre dommere finnere du på fotball.no

 

Klubbdommere

Spillere over 12 år, trenere og andre som er tilsluttet Klemetsrud IL kan gjennomføre klubbdommerkurs. Etter gjennomført kurs kan man dømme klubbens egne kamper i 3er, 5er og 7er fotball. Klikk her for dommerregninger/honorarer. 

Det å gjennomføre klubbdommerkurs kan være nyttig for å lære seg regler og retningslinjer som gjelder i barnefotballen. Videre kan det bidra til å skape en større forståelse for FAIR PLAY og for dommerens rolle. Velger man å være aktiv som klubbdommer kan det både gi litt ekstra lommepenger og gi gode erfaringer som også kan brukes på andre arenaer/i andre roller.

Klubbdommerkurs gjennomføres hver år før sesongstart og alle over 12 år kan delta (så lenge de er medlem av klubben).

I 2020-sesongen har klubben 10 klubbdommere. Alle stiller gjerne opp som dommer i 3er, 5er og 7er kamper i barnefotballen. Enkelte tilbyr seg også å dømme 9er.

Dersom du trenger dommer til deres kamper i 3er, 5er eller 7er i barnefotballen kan du ta kontakt med dommeransvarlig Tom Henning Øvrebø. Han kan også være behjelpelig med å skaffe dommere til 9er-kamper i ungdomsfotballen.

Dommeransvarlig i Klemetsrud IL fotball er Mohammed Sankarreh.