HUB Mortensrud

 

Sjelden gratis mulighet for elever ved Lofsrud skole og ungdom på Mortensrud!

Sammen med Lofsrud skole og Oslo sør-satsingen lanserer Klemetsrud IL et bredt sportslig fritidstilbud rett etter skoletid for ungdomsskoleelever. Dette er ett tilbud til deg som vil satse på fotball, og det er også et tilbud til deg som synes det er artig med fotball og andre idretter uten at du nødvendigvis har bestemt deg for å satse.

Du kan også få tilbud om C-trener kurs, dommerkurs og sosialt entrepenørskap. I tillegg blir det i løpet av skoleåret trener- og lederkurs, for de med ambisjoner utover fotball-/idrettsbanen. Se timeplan lenger ned på siden. 

Tilbudet har oppstart 14. september 2020 og er delt i to. Den første delen er HUB Mortensrud fotball for deg som vil bli en bedre fotballspiller; teknisk, taktisk og som lagspiller. Den andre er  HUB Mortensrud hæppe for deg som vil prøve flere lagspill som fotball, rugby, innebandy, basket og frisbee.

HUB Mortensrud setter opp en egen jentegruppe for fotball og annen ballidrett. Som deltaker i jentegruppa former du ettermiddagene sammen med gode trenere. Vi fokuserer også her på fotball, men blander inn andre idretter etter ønsker.

Bli med på noe gøy, ta et valg, utvikle deg videre, bli med på HUB-en!

 

Hva som kreves av deg som deltaker? At du er seriøs, følger verdiene til Lofsrud skole og idrettslaget, møter opp når du har meldt deg på, følger smittevernreglene og hører på trenere/veiledere.

Treningstider er mandag til torsdag kl. 14.00 til 17.00 (tilpasset timeplanen på Lofsrud ungdomsskole).

Besøksadresse: Lofsrudveien 14, Oslo
Postadresse: Postboks 6 Mortensrud, 1215 Oslo
E-post: hub@klemetsrudil.no

Takk til Kiwi som sponser frukt til deltakerne.