HUB Mortensrud

Sjelden gratis mulighet for elever ved Lofsrud skole og ungdom på Mortensrud!

Sammen med Lofsrud skole og Oslo sør-satsingen lanserte Klemetsrud IL et bredt sportslig fritidstilbud rett etter skoletid for ungdomsskoleelever i september 2020. I 2021 starter HUB Mortensrud opp 1. september og er todelt: en idrettsgruppe på morgenen og HUB Mortensrud hæppe på ettermiddagen.

 

Idrettsgruppe

Fra og med skoleåret 2021-22 vil Lofsrud skole kunne tilby en idrettsgruppe og vi starter med 8. klasse. Idrettsgruppa er et tilbud til de som vil satse på idrett og kommer i tillegg til vanlig undervisning. Elevene søker seg inn før skolestart. I løpet av skoleåret vil de være innom en rekke idretter.

Idrettsgruppa trener tirsdag-torsdag kl. 7.30-8.45 i tillegg til en teoritime. 

 

HUB Mortensrud hæppe – etter skoletid

Dette er et tilbud til de som synes det er artig med fotball og andre typer lagspill. Vi ønsker også å få til en egen jentegruppe, både for fotball og annen lagidrett, og noe basistrening for alle.

Du kan også få kurstilbud som C-trener kurs fotball, dommerkurs fotball og kurs i sosialt entreprenørskap. I tillegg blir det i løpet av skoleåret trener- og lederkurs, for de med ambisjoner utover fotball-/idrettsbanen.

Bli med på noe gøy, ta et valg, utvikle deg videre, bli med på HUB-en!

Hvis det er fint vær er vi ute på kunstgresset. Ved dårlig vær og kaldere temperatur er vi inne i Klemetsrudhallen.

 

 

Hva kreves av deg som deltaker? At du er seriøs, følger verdiene til Lofsrud skole og idrettslaget, møter opp når du har meldt deg på, følger smittevernreglene og hører på trenere/veiledere.

Treningstider er mandag 15.30-17.00 og tirsdag-torsdag kl. 14.30 til 17.00 (tilpasset timeplanen på Lofsrud ungdomsskole).

Besøksadresse: Lofsrudveien 14, Oslo
Postadresse: Postboks 6 Mortensrud, 1215 Oslo
E-post: hub@klemetsrudil.no

 

Lag og treningstider