HUB Mortensrud

Unik mulighet for elever ved Lofsrud skole og ungdom på Mortensrud!
 
I september 2020 lanserte Lofsrud skole, Oslo sør-satsingen og Klemetsrud IL et bredt sportslig fritidstilbud rett etter skoletid for ungdomsskoleelever.

 

 
HUB Mortensrud hæppe – etter skoletid

Dette er et tilbud til de som synes det er artig med fotball – det er blant annet mulighet for å delta i Vålerengas Community Champions League og stille på det offisielle skolelaget. Vi spiller også basketball, volleyball og bordtennis m.m. Vi ønsker å få til en egen jentegruppe, både for fotball og annen lagidrett, og basistrening for alle.

Via HUB kan du få kurstilbud som C-trener kurs fotball og dommerkurs fotball. I tillegg blir det i løpet av skoleåret andre typer kurs, som lederkurs og kurs i sosialt entreprenørskap, for de med ambisjoner utover fotball-/idrettsbanen.

Bli med på noe gøy, ta et valg, utvikle deg videre, bli med på HUB-en!

 
Treningssteder og tider

Hvis det er fint vær er vi ute på kunstgresset i Mortensrud idrettspark. Ved dårlig vær og kaldere temperatur er vi inne i Klemetsrudhallen. Kurs og andre sosiale aktiviteter foregår på Lofsrud skole.

Treningstider er etter skoletid fire dager i uka. Tidene tilpasses timeplanen til Lofsrud skole og når de ulike trinnene er ferdige for dagen. Informasjon blir sendt ut via skolen.

Hva kreves av deg som deltaker?

At du er seriøs, følger verdiene til Lofsrud skole og idrettslaget, møter opp når du har meldt deg på og hører på trenere/veiledere.

Besøksadresse: Lofsrudveien 14, Oslo
Postadresse: Postboks 6 Mortensrud, 1215 Oslo
E-post: hub@klemetsrudil.no

 

Kontaktpersoner og treningstider