Om allidrett/turn

I samarbeid med Nordstrand turnforening ønsker vi velkommen til allidrett for barn 4-5 år og turn for barn 6-9 år! Dette er et nytt tilbud fra høsten 2021 med fokus på basistrening. 

Hovedtrener er Anniken Vogt Eiborg. Anniken er student og snart ferdig på lærerhøyskolen. Hun har jobbet flere år i Lambertseter svømmeklubb og deretter for Nordstrand Turn. Anniken har nå mye ansvar for flere turnpartier for Nordstrand Turn i Leirskallen turnhall. 

 

Allidrett 4-5 år

Allidrett, eller barneidrett som vi har kalt det tidligere, har lange tradisjoner i Klemetsrud IL. Barnet kan starte fra det året han/hun fyller fire. Allidrett handler om lek og moro der alle får være med. Vi fokuserer ikke så mye på spesifikke idretter, men øver på grunnleggende ferdigheter som å hoppe, hinke, løpe og balansere gjennom ulike øvelser, dans og sang.

Sted: Stenbråten skole, gymsalen, Hans Breiens vei 10. 

Tid: Onsdag kl. 17.00-18.00. 

 

Turn 6-9 år

Klemetsrud IL har turn for litt eldre barn i alderen 6-9 år, fra 1. klasse tom. 4. klasse. I denne gruppa er det mer fokus på turn og turnøvelser, samtidig som det fremdeles er mye lek og øving på grunnleggende motoriske ferdigheter. Turn passer for dem som ønsker å lære seg grunnleggende turnøvelser. Dette passer godt for barn som ikke har bestemt seg for annen idrett enda, og for de som vil ha basistrening i tillegg til annen idrett.

Sted: Stenbråten skole, gymsalen, Hans Breiens vei 10. 

Tid: Onsdag kl. 18.00-19.00. 

 

 

Trimgruppe voksen/senior

Seniorgruppa trener en gang i i uken og legger vekt på basistrening og det sosiale. Instruktør er Veslemøy Viervoll, ildsjel og trener hos Klemetsrud IL gjennom flere tiår. 

Oppstart 2022 er 18. januar og treningene foregår ut april. Fra og med mai pleier trimgruppa å møtes for å gå turer. 

Sted: Klemetsrud skole, Enebakkveien 418. 

Tid: Tirsdager kl. 19.00-20.00 

Ved spørsmål eller prøvetime, ta kontakt med Astrid Johannessen på tlf.nr. 92421084 eller på astrid.johannessen@idrettsforbundet.no

 

Se innmeldingsskjema. 

Se prisliste for alle idretter.