Klemetsrud turn

Turn er en tradisjonsrik idrettsgren for Klemetsrud IL. Vi tilbyr turn for barn 6-9 år og en trimgruppe for voksen/senior.

Turn 6-9 år

I samarbeid med Nordstrand turnforening ønsker vi velkommen til to turnpartier, et for 6-7 år og et for 8-9 år. I denne gruppa er det mer fokus på turn og turnøvelser enn i allidretten for de minste, samtidig som det fremdeles er mye lek og øving på grunnleggende motoriske ferdigheter. Turn passer for dem som ønsker å lære seg grunnleggende turnøvelser. Dette passer også godt for barn som ikke har bestemt seg for idrett enda, og for de som vil ha god basistrening i tillegg til annen idrett.

Sted: Stenbråten skole, gymsalen, Hans Breiens vei 10.

Tid:

6-7 år onsdag kl. 17.00-18.00.

8-9 år onsdag kl. 18.00-19.00.

Foreldrekontakt turn: siri@klemetsrudil.no

 

Trimgruppe voksen/senior

Seniorgruppa trener en gang i i uken og legger vekt på basistrening og det sosiale. Instruktør er Veslemøy Viervoll, ildsjel og trener hos Klemetsrud IL gjennom flere tiår. 

Oppstart 2022 er 18. januar og treningene foregår ut april. Fra og med mai pleier trimgruppa å møtes for å gå turer. 

Sted: Klemetsrud skole, Enebakkveien 418. 

Tid: Tirsdager kl. 19.00-20.00 

Ved spørsmål eller prøvetime, ta kontakt med Astrid Johannessen på tlf.nr. 92421084 eller på astrid.johannessen@idrettsforbundet.no

 

Se innmeldingsskjema. 

Se prisliste for alle idretter. 

 

Ønsker du eller ditt barn å være med på turn?

Les mer om allidrett/turn skoleåret 2021-22. Klikk på «Meld deg inn her»-knappen for å registrere deg/barnet ditt. Det er begrenset med plasser pga. romstørrelse. Du vil bli kontaktet i løpet av noen dager med mer informasjon. 

Oppstart høsten er uke 38 i 2021 og uke 3 i 2022.

 

Medlemskap og treningsavgift

For å bli med i Klemetsrud IL allidrett/turn må man betale medlemskontingent på kr 200,- og en treningsavgift per halvår. Se prisliste for alle idretter. 

Barn og voksne kan delta på inntil tre treninger for å finne ut om allidrett/turn er noe for dem, før de må betale treningsavgift og medlemskap.

Klemetsrud allidrett/turn sørger for treningslokaler og diverse utstyr.

 

Frivillig arbeid og dugnad

Arbeidet i Klemetsrud IL er i hovedsak ulønnet, frivillig innsats av foreldre/foresatte. Det er en forutsetning at spillerne og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktivitet som kjøring til bortekamper, kioskvakter, anleggsdugnad og arbeidsinnsats ved arrangementer.