38227547_10155356827966415_473442517145092096_o

Klemetsrud IL – basert på frivillighet

Klubben trenger deg som frivillig.

Klemetsrud idrettslag er et næridrettslag basert på frivillighet. Foreldre og andre idrettsinteresserte er våre barns største ressurs. Vi er opptatt av at alle barn og unge skal ha et trygt og godt idrettslag å sokne til, der man kan treffe og konkurrere med andre klubber, nært og fjernt. Idrettslaget er helt avhengig av deg som voksen for å oppnå dette.

Foreldrevett, FairPlay og engasjement er viktige ingredienser. Vil du være med å skape et godt lokalmiljø? Ta kontakt, vi trenger din hjelp.
Klemetsrud idrettslag holder til i Oslo sør og søker å være hovedidrettslaget i Bjørnerud-, Mortensrud-, Klemetsrud- og Stenbråten-området i Søndre Nordstrand. Klemetsrud idrettslag ble stiftet 12. desember 1920, og har i dag aktivitet for barn og unge i fotball, håndball, bordtennis, turn og allidrett.

Klemetsrud idrettslag skal være den ledende klubb i Oslo Syd, med et bredt sportslig tilbud. Våre mål er å gi et bredt sportslig tilbud til alle klubbens medlemmer, legge til rette for å videreutvikle idrettsutøvere, og stimulere til sosialt og trygt miljø for medlemmene.

I Klemetsrud idrettslag ønsker vi å utvikle selvstendige utøvere som er opptatt av mestring, og som bidrar til et godt miljø hvor medlemmene føler seg trygge og velkomne. Gjennom allsidig trening og mulighet for å delta i flere idretter skal du som utøver få utfordringer og muligheter til å beherske disse.

Del dette innlegget