Klemetsrud allidrett

Klemetsrud IL allidrett er en lokal breddeklubb for barn i området Mortensrud, Stenbråten, Klemetsrud, Bjørnerud og Dal/Brenna i Søndre Nordstrand, Oslo. Vi har det gøy i gymsalen til Stenbråten skole, Hans Breiens vei 10.

 

e-post: kil@klemetsrudil.no 

 

Ønsker ditt barn å være med på allidrett?


Allidrett, eller barneidrett som vi har kalt det tidligere, har lange tradisjoner i Klemetsrud IL. Oppstart er fra det året barnet fyller fire og fram til skolestart i 1. klasse
. Allidrett handler om lek og moro der alle får være med. Det vil bli mye grunnleggende trening i allidrett – vi hopper, hinker, løper og balanserer. I tillegg blir det en del innslag av ball, både med fotball og håndball. Vi ønsker hjertelig velkommen til allidrett i gymsalen til Stenbråten skole.

Treningstider skoleåret 2023-24 er mandager og torsdager:

  • mandag kl. 17.45
  • torsdag kl. 17.00
  • torsdag kl. 17.45

Det er kun mulig å delta på ett parti, hver trening varer 45 minutter. 

Personlig utstyr og praktisk info.: Kom i tøy som er lett å bevege seg i/treningstøy og innesko eller antiskli-sokker, gulvet er glatt. Husk også vannflaske. Foreldrene må være til stede under treningen, bli gjerne med på leken.

Oppstart 2024: mandag 8. januar og torsdag 18. januar

 

Påmelding

Følg knappen nedenfor til vår innmeldingsside og registrer all informasjon her, kryss av interesse for allidrett.

Etter innmelding vil du bli kontaktet på e-post med informasjon om ledige plasser m.m. Dette kan ta rundt en uke, lengre hvis det er ferietid. Det er en plassbegrensning på 20 stk. per parti, så vi kan ikke garantere at alle får plass med en gang.

For å være med på allidrett i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 100,- og treningsavgift. Se prisliste for alle idretter.

Faktura sendes ut etter oppstart. Innbetalt treningsavgift refunderes ikke for de som slutter underveis.

Treningstider og utstyr: Klemetsrud allidrett sørger for tilgang til lokaler og utstyr.

 

Allidrett – Kontaktperson

Navn Rolle Telefon
Laura Krumina Foreldrekontakt 97563255

 

Treningstider

For treningstider – se vår banekalender og søk opp gruppe.