Klemetsrud barneidrett

Klemetsrud IL barneidrett er en liten og hyggelig gruppe for barn (3 til 6 år) og foreldre før skolealder i området Mortensrud, Stenbråten, Klemetsrud, Bjørnerud og Dal/Brenna i Søndre Nordstrand, Oslo. Vi holder nå til i Plasthallen, Lofsrudveien 14.

e-post: kil@klemetsrudil.no

 

Ønsker du og ditt barn å være med på barneidrett i Klemetsrud IL?

Les gjennom følgende informasjon og klikk på «Meld deg inn her»-knappen nederst på siden for å registrere deg/barnet ditt. Når du melder deg på så blir du formelt satt på venteliste, og du vil få beskjed om trening og oppmøte.

 

Medlemskap og treningsavgift

For å få spille bordtennis i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 200,- og en treningsavgift per halvår. Se prisliste for alle idretter. 

Nye barn og foreldre kan delta på inntil tre treninger for å finne ut om barneidretten er noe for dem, før de må betale treningsavgift og medlemskap.

Klemetsrud barneidrett sørger for treningshall og diverse utstyr.

 

Frivillig arbeid og dugnad

Arbeidet i Klemetsrud IL barneidrett er i hovedsak ulønnet, frivillig innsats av foreldre/foresatte. Det er en forutsetning at spillerne og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktivitet som kjøring til bortekamper, kioskvakter, anleggsdugnad og arbeidsinnsats ved arrangementer.