Klemetsrud allidrett

Klemetsrud IL allidrett er en lokal breddeklubb for barn i området Mortensrud, Stenbråten, Klemetsrud, Bjørnerud og Dal/Brenna i Søndre Nordstrand, Oslo. Vi har det gøy i gymsalen til Stenbråten skole, Hans Breiens vei 10.

 

e-post: kil@klemetsrudil.no 

 

Ønsker ditt barn å være med på allidrett?


Allidrett, eller barneidrett som vi har kalt det tidligere, har lange tradisjoner i Klemetsrud IL. Barnet kan starte fra det året han/hun fyller fire og deltar fram til skolestart i 1. klasse
. Allidrett handler om lek og moro der alle får være med. Det vil bli mye grunnleggende trening i allidrett – vi hopper, hinker, løper og balanserer. I tillegg blir det en del innslag av ball, både med fotball og håndball. Se oversikt over treningstider og kontaktinformasjon nedenfor.

Vi ønsker hjertelig velkommen til allidrett i gymsalen til Stenbråten skole. Etter innmelding vil du bli kontaktet og informert om tidspunkt for treninger. Dette kan ta rundt en uke, lengre hvis det er ferietid. Det er en plassbegrensning på 20 stk. per parti, så vi kan ikke garantere at alle får plass med en gang.

For å være med på allidrett i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 200,- og treningsavgift. Se prisliste for alle idretter.

Innbetalt treningsavgift refunderes ikke for de som slutter underveis.

Treningstider og utstyr: Klemetsrud allidrett sørger for tilgang til lokaler og utstyr.

Treningstider skoleåret 2022-23 er torsdager:

  • kl. 17-18 (FULLT)
  • kl.18-19

Det er kun mulig å delta på ett parti.

PS: For å sette seg på venteliste for allidrett kl. 17-18, så meld deg inn via den vanlige knappen på innmeldingssiden «Meld deg inn her» og kryss av interesse for allidrett. Du vil bli varslet om ledige plasser.

Personlig utstyr: Kom i tøy som er lett å bevege seg i/treningstøy og innesko eller antiskli-sokker.

Oppstart høsten 2022 er 1. september. 

Lag og treninger