Klemetsrud håndball

Klemetsrud IL håndball er en lokal breddeklubb i området Mortensrud, Stenbråten, Klemetsrud, Bjørnerud og Dal/Brenna i Søndre Nordstrand, Oslo. Vi spiller og trener i Klemetsrudhallen på Mortensrud. Klemetsrudhallen ligger i Lofsrudveien 6, under Senter Syd med inngang rett ved t-banestasjonen/Narvesen. 

Draktfarge: Royal blue (Blå/blå/blå)

e-post: klemetsrud@ronhandball.no

 

Ønsker du eller ditt barn å spille håndball i Klemetsrud IL?

Vi har et bredt håndballtilbud for barn, og ønsker å utvide med både ungdom og voksne.

Vi ønsker å ha så mange som mulig med på laget. Etter innmelding vil du bli kontaktet og informert om tidspunkt for treninger. Dette kan ta rundt en uke, lengre hvis det er ferietid.  Per i dag så tar vi i mot alle nye spillere.  Det er bare å komme på førstkommende trening, men kontakt gjerne lagleder i forkant slik at denne vet at du kommer.Vi er avhengig av å ha frivillige foreldretrenere for å kunne tilby et godt håndballtilbud.

Se felles oversikt over treningstider.

For å få spille håndball i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 100,- og treningsavgift. Se prisliste for alle idretter. 

Det gis ikke søskenrabatt, men hvis foreldre er trenere gis det rabatt på treningsavgiften. Innbetalt treningsavgift refunderes ikke for de som slutter underveis.

Treningstider og utstyr: Klemetsrud håndball søker om og fordeler halltid til de ulike lagene. I tillegg skaffer klubben baller, kjegler, kampdrakter etc.

Personlig utstyr: Innesko og treningstøy dekkes av hver enkelt spiller.

Lag og treninger