Klemetsrud håndball

Klemetsrud IL håndball er en lokal breddeklubb for jenter og gutter i området Mortensrud, Stenbråten, Klemetsrud, Bjørnerud og Dal/Brenna i Søndre Nordstrand, Oslo. Vi spiller og trener i Klemetsrudhallen på Mortensrud. Klemetsrudhallen ligger i Lofsrudveien 6, 1281 Oslo, under Senter Syd med inngang rett ved t-banestasjonen.

Draktfarge: Royal blue (Blå/blå/blå)

e-post: klemetsrud@ronhandball.no

 

Ønsker du eller ditt barn å spille håndball i Klemetsrud IL?

Les gjennom følgende informasjon og klikk på «Meld deg inn her»-knappen nederst på siden for å registrere deg/barnet ditt. Når du melder deg på så blir du formelt satt på venteliste, men per i dag så tar vi i mot alle nye spillere. Det er bare å komme på førstkommende trening, men kontakt gjerne lagleder i forkant slik at denne vet at du kommer. Se felles oversikt over treningstider. 

 

Medlemskap og treningsavgift

For å få spille håndball i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 200,- og en treningsavgift per halvår. Se prisliste for alle idretter. 

Det gis ikke søskenrabatt, men hvis foreldre er trenere gis det rabatt på treningsavgiften.

Nye spillere kan delta på inntil tre treninger for å finne ut om håndball er noe for dem, før de må betale treningsavgift og medlemskap.

 

Frivillig arbeid og dugnad

Arbeidet i Klemetsrud IL håndball er i hovedsak ulønnet, frivillig innsats av foreldre/foresatte. Det er en forutsetning at spillerne og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktivitet som kjøring til bortekamper, kioskvakter, anleggsdugnad og arbeidsinnsats ved arrangementer.