Klemetsrud fotball

Klemetsrud IL fotball er en lokal breddeklubb for gutter og jenter i området Mortensrud, Stenbråten, Klemetsrud, Bjørnerud og Dal/Brenna i Søndre Nordstrand, Oslo. Vi spiller våre hjemmekamper i idrettsparken på Mortensrud i Lofsrudveien 14, 1281 Oslo.

Draktfarge: Royal blue (Blå/blå/blå)

Klubbnummer: GR03010152
e-post: fotball@klemetsrudil.no

 

Ønsker du eller ditt barn å spille fotball i Klemetsrud IL?

Les gjennom følgende informasjon og klikk på «Meld deg inn her»-knappen nederst på siden for å registrere deg/barnet ditt. Noen av våre årsklasser har ventelister så vi kan ikke garantere at spilleren vil få plass med en gang. Du vil få informasjon om dette i løpet av noen dager.

 

Medlemskap og treningsavgift

For å få spille fotball i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 200,- og en årlig treningsavgift. Se prisliste for alle idretter. 

Treningsavgiften må betales i sin helhet for sesongen. Det gis ikke søskenrabatt, men hvis foreldre er trenere gis det rabatt på treningsavgiften.

Innbetalt treningsavgift refunderes ikke for de som slutter underveis, med mindre det er gjort en avtale om dette før sesongen begynner. Halv treningsavgift faktureres hvis man starter å spille etter 1. juli.

Nye spillere kan delta på inntil tre treninger for å finne ut om fotball er noe for dem, før de må betale treningsavgift og medlemskap.

Klemetsrud fotball sørger for treningsbaner ute (sommer og vinter).  Treningstider inne i vintersesongen er avhengig av hvor mye tid vi får tildelt i de ulike gymsalene. I tillegg skaffer klubben baller, kjegler, kampdrakter etc.

Kostnader til fotballsko, leggskinn, treningstøy etc. dekkes av hver enkelt spiller.

 

Frivillig arbeid og dugnad

Arbeidet i Klemetsrud IL fotball er i hovedsak ulønnet, frivillig innsats av foreldre/foresatte. Det er en forutsetning at spillerne og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktivitet som kjøring til bortekamper, kioskvakter, anleggsdugnad og arbeidsinnsats ved arrangementer.