Klemetsrud IL er et fleridrettslag

Klemetsrud IL (KIL) er et fleridrettslag med tilhold på Mortensrud, i Søndre Nordstrand bydel i Oslo. Idrettslaget tilbyr primært idrettsaktivitet til barn og ungdom som tilhører skolekretsene Klemetsrud, Stenbråten, Mortensrud og Lofsrud ungdomsskole. 

 

Frivillig arbeid og dugnad

Dugnad er fundamentet for KILs idrettstilbud. Ved hjelp av ulønnet og frivillig innsats av foreldre/foresatte avholdes det flere titalls treninger i uka. Det er en forutsetning at utøvere og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktiviteter f. eks. som trenere/hjelpetrenere, være med på anleggsdugnad, kjøring til bortekamper, kakebaking, hjelpe til på arrangementer, ved å være med i styrer, utvalg m.m.

Dugnaden varierer noe fra idrett til idrett – sammen får vi til masse god aktivitet! 

 

Innmelding

Du/ditt barn melder interesse for en eller flere idretter ved å bruke innmeldingsskjemaet vårt. Da vil du motta informasjon om treninger. Det er mulig å delta på opptil tre prøvetreninger.

HVIS DU SKAL MELDE PÅ ET BARN/UNGDOM ER DET VIKTIG AT:

  1. Legg først inn barnets informasjon under MEG i skjemaet – det betyr navn, fødselsdato, adresse, e-post og telefon (bruk din/foresattes e-post og telefon om barnet ikke har eget).
  2. Deretter legger du inn kontaktinformasjon til foresatt/foresatte.
  3. Til slutt velger du hvilken idrett(er) barnet er interessert i.