Instrukser

 

Instrukser for renhold og hygiene i kiosken.

Det skal gjøres rent i kiosken etter hver eneste vakt. Dette betyr i praksis:

– Gulvet i kiosken og på toalettet skal vaskes.

– Disken skal ryddes og vaskes godt.

– Kaffetrakteren slås av og rengjøres. Husk å trekke ut kontakten, også til vannkokeren.

– Rengjør kaffekannene.

– Vaffeljernet skal slås av og rengjøres. Husk å trekke ut kontakten.

– Bakeutstyr skal rengjøres og klargjøres til neste vakt. Bruk oppvaskmaskin.

– Posene i søppeldunkene skal knytes og kastes i den store dunken ute. Husk å sette i ny pose til neste vakt.

– Det må feies på uteplassen vår, sommer og høst.

– Bestikk og utstyr benyttet til håndtering av matvarer skal vaskes i oppvaskmaskinen. Legg i en tablett, benytt program nr. 1, og start maskinen når du forlater kiosken. Da er utstyret rent til neste vakt.

– Det er lurt å ta en ekstra runde på banen før stengetid for å sjekke at det er ryddig og ordentlig der!

– Husk å skru av lys, sjekk vinduer, ta ned persienner, sjekk at luken er forsvarlig stengt og lås kiosken etter endt vakt.

– Husk å forlate kiosken i den stand du selv ønsker å finne den.

– Husk å vaske hendene ofte når du er i kiosken.

 

Tusen takk for hjelpen!

 

Med hilsen

Ingunn S. Jensen, kioskansvarlig