Klemetsrud turn

Klemetsrud IL turn har tilbud for barn og voksne i området Mortensrud, Stenbråten, Klemetsrud, Bjørnerud og Dal/Brenna i Søndre Nordstrand. Vi trener i gymsalen til Stenbråten skole (barn) og i gymsalen til Klemetsrud skole (senior trimparti).

e-post: kil@klemetsrudil.no

 

 

Ønsker du eller ditt barn å trene turn i Klemetsrud IL?

 

Turn 6-9 år

Klemetsrud IL har turn for barn fra 1. tom. 4. klasse, i samarbeid med Nordstrand turnforening. Vi har fokus på turn og turnøvelser, samtidig som det er mye lek og øving på grunnleggende motoriske ferdigheter. KILs turnpartier passer for dem som ønsker å lære seg grunnleggende turnøvelser. Dette passer også godt for barn som ikke har bestemt seg for annen idrett enda, og for de som vil ha basistrening i tillegg til annen idrett.

Vi trener i gymsalen til Stenbråten skole, Hans Breiens vei 10.

Treningstider skoleåret 2023-24 for barn er onsdager:

  • kl. 17.00-17.50 for 6-7 år (1./2. klasse): FULLT, venteliste
  • kl. 17.50-18.40 for 7-8 år (2./3. klasse)
  • kl. 18.40-19.30 for 8-9 år (3./4. klasse)

Det er kun mulig å delta på ett parti – treningene varer 50 minutter. 

Personlig utstyr og praktisk info.: Kom i tøy som er lett å bevege seg i/treningstøy, sett opp langt hår i strikk og ta av alle smykker. Gulvet er glatt så vi anbefaler antiskli-sokker eller å gå barbeint når man skal turne. Innesko kan brukes på oppvarming, men ikke på turnapparatene. Husk også å ta med vannflasken inn i gymsalen.

Oppstart 2024 er 24. januar. 

 

Trimgruppe voksen/senior

Seniorgruppa er fra ca. 55 år og oppover. De trener en gang i uka og legger vekt på basistrening og det sosiale. Instruktør er Veslemøy Viervoll, ildsjel og trener hos Klemetsrud IL gjennom flere tiår. Det er innetrening fra august/september og ut april i gymsalen til Klemetsrud skole. Fra og med mai pleier trimgruppa å møtes for å gå turer. Kontaktperson for seniorgruppen er Astrid Johannessen, tlf.nr. 92 42 10 84.

Treningstider seniorgruppa vår 2024 tirdager: 9. januar-30. april kl. 18.00-19.00, Klemetsrud skole gymsal, Enebakkveien 418

 

Påmelding

Følg knappen nedenfor til vår innmeldingsside og registrer all informasjon her, kryss av interesse for turn.

Etter innmelding vil du bli kontaktet på e-post med informasjon om ledige plasser m.m. Dette kan ta rundt en uke, lengre hvis det er ferietid. Det er en plassbegrensning på 20 stk. per parti, så vi kan ikke garantere at alle får plass med en gang.

For å være med på turn i Klemetsrud IL må man betale medlemskontingent på kr 100,- og treningsavgift. Se prisliste for alle idretter.

Faktura sendes ut etter oppstart. Innbetalt treningsavgift refunderes ikke for de som slutter underveis.

Treningstider og utstyr: Klemetsrud turn sørger for lokaler og utstyr.

 

Turn – Kontaktpersoner

Navn Rolle Telefon
Siri Hetle Hasli Foreldrekontakt turn barn 97341112
Astrid Johannessen Kontaktperson trimgruppe voksen/senior 92421084

 

Treningstider

For treningstider – se vår banekalender og søk opp gruppe.