Klemetsrud turn

Klemetsrud IL turn – senior

Seniorgruppa trener på tirsdager fra kl. 19.00 på Klemetsrud skole. Pga. korona er treningen inntil videre flyttet utendørs og blitt mer av en turgruppe. 

 

Vi søker nye trenere for barnegruppa!

Vi søker ny foreldrekontakt både i RS-gruppene, men også for nytt tilbud i basistrening. Vi søker også nye basistrenere. Er du interessert? Ta kontakt.

e-post: kil@klemetsrudil.no

 

 

Ønsker du eller ditt barn å bli med på turn i Klemetsrud IL?

Les gjennom følgende informasjon og klikk på «Meld deg inn her»-knappen nederst på siden for å registrere deg/barnet ditt. Når du melder deg på så blir du formelt satt på venteliste, og du vil få beskjed om trening og oppmøte.

 

Medlemskap og treningsavgift

For å bli med på turn i Klemetsrud IL må man betale medlemskontingent på kr 200,- og en treningsavgift per halvår. Se prisliste for alle idretter. 

Nye spillere kan delta på inntil tre treninger for å finne ut om turn er noe for dem, før de må betale treningsavgift og medlemskap.

 

 

Frivillig arbeid og dugnad

Arbeidet i Klemetsrud IL turn er i hovedsak ulønnet, frivillig innsats av foreldre/foresatte. Det er en forutsetning at spillerne og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktivitet som kjøring til bortekamper, kioskvakter, anleggsdugnad og arbeidsinnsats ved arrangementer.