Klemetsrud basketball

Klemetsrud IL basketball startet opp høsten 2020 for 3. og 4. klasse, en «comeback» sportsgren for klubben. Vi utvider tilbudet høsten 2021 med basketball for 3.-7. klasse. Både gutter og jenter er velkomne!  Klemetsrud IL er medlem av Norges basketballforbund og ønsker å spille seriespill ved siden av å delta på cuper. Vi tar gjerne imot flere trenere også for å bygge opp et basketmiljø. 

E-post: basketball@klemetsrudil.no

 

Treningstider

Mandager Stenbråten skole, gymsalen: 3. og 4 klasse kl. 18.00-19.00 & 5. og 7. klasse kl. 19.00-20.00. Oppstart er mandag 6. september. 

Onsdager Mortensrud skole, gymsalen: 3. og 4 klasse kl. 18.00-19.00 & 5. og 7. klasse kl. 19.00-20.00.

På trening: ta på vanlig treningstøy, innesko og ha med vannflaske. Trener i år er Mohammad Ali Khan, og vi håper å utvide trenerteamet på kort sikt.

 

Ønsker du eller ditt barn å spille basketball i Klemetsrud IL?

Les gjennom følgende informasjon og klikk på «Meld deg inn her»-knappen nederst på siden for å registrere deg/barnet ditt. Når du melder deg på så blir du formelt satt på venteliste, og du vil få beskjed om trening og oppmøte.

 

Medlemskap og treningsavgift

For å få spille bordtennis i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 200,- og en treningsavgift per halvår. Se prisliste for alle idretter. 

Nye spillere kan delta på inntil tre treninger for å finne ut om bordtennis er noe for dem, før de må betale treningsavgift og medlemskap.

Klemetsrud basketball sørger for treningshall, kurver, baller, vester etc.

 

Frivillig arbeid og dugnad

Arbeidet i Klemetsrud IL basketball er i hovedsak ulønnet, frivillig innsats av foreldre/foresatte. Det er en forutsetning at spillerne og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktivitet som kjøring til bortekamper, kioskvakter, anleggsdugnad og arbeidsinnsats ved arrangementer.