Klemetsrud basketball

Klemetsrud IL basketball startet opp høsten 2020 for 3. og 4. klasse, en «comeback» sportsgren for klubben. Både gutter og jenter er velkomne!  Basketballgruppa trener i Plasthallen i Lofsrudveien 14. Klemetsrud IL er medlem av Norges basketballforbund og ønsker å spille seriespill ved siden av å delta på cuper. Vi tar gjerne imot flere trenere også for å bygge opp et basketmiljø. 

E-post: basketball@klemetsrudil.no

 

  • 3. og 4. klasse: onsdager kl. 17:00-18:00.

 

Ønsker du eller ditt barn å spille basketball i Klemetsrud IL?

Les gjennom følgende informasjon og klikk på «Meld deg inn her»-knappen nederst på siden for å registrere deg/barnet ditt. Når du melder deg på så blir du formelt satt på venteliste, og du vil få beskjed om trening og oppmøte.

 

Medlemskap og treningsavgift

For å få spille bordtennis i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 200,- og en treningsavgift per halvår. Se prisliste for alle idretter. 

Nye spillere kan delta på inntil tre treninger for å finne ut om bordtennis er noe for dem, før de må betale treningsavgift og medlemskap.

Klemetsrud basketball sørger for treningshall, kurver, baller, vester etc.

 

Frivillig arbeid og dugnad

Arbeidet i Klemetsrud IL basketball er i hovedsak ulønnet, frivillig innsats av foreldre/foresatte. Det er en forutsetning at spillerne og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktivitet som kjøring til bortekamper, kioskvakter, anleggsdugnad og arbeidsinnsats ved arrangementer.