Klemetsrud diskgolf

Klemetsrud idrettslag har en av Norges morsomste skogs-diskgolfbaner i Klemetsrud idrettspark, Enebakkveien 421. Banen ble etablert i 2022 med 9 hull, og ble offisielt åpnet med 18 hull i 2023.

Klemetsrud discgolfbane på UDISC

E-post: diskgolf@klemetsrudil.no

 

Ønsker du eller ditt barn å spille diskgolf i Klemetsrud IL?

KIL har fått midler fra Sparebankstiftelsen og takker for at dere stiller opp med midler så idretten kan skape mer aktivitet.

Diskgolfbanen “Elgtråkket” i Klemetsrud idrettspark stod ferdig i 2023. Historiens første klubbmesterskap ble arrangert høsten 2023, og i 2024 blir det store og små turneringer for alle nivåer. Det vil bli satt opp kurs våren 2024.

Banen er åpen for alle, send gjerne et bidrag til vedlikehold til vipps-nummer 782942. 

Hvis du vil prøve diskgolf er det mulig å låne både disker og flyttbare stativer fra BUA Mortensrud. I tillegg til banen i Klemetsrud idrettsplass er det flere diskgolfbaner i Oslo, den nærmeste store er Krokhol (noen km forbi Mortensrud retning Ski). Det er også fire “hull”/stativer rundt den store lekeplassen i Mortensrudgrenda, innover Gamle Bygdevei.

Det er også mulig å bli medlem i Klemetsrud IL diskgolf. Det betaler man medlemskontingent på kr 100,- og treningsavgift. Se prisliste for alle idretter. 

Treningstider og utstyr: Diskgolfgruppa arrangerer kurs, turneringer, bygger- og vedlikeholder banen i Klemetsrud idrettspark.

 

Banekart / Caddybok

Se detaljert banekart

 

Diskgolf – Kontaktpersoner

Navn Rolle Telefon
Tommy Due-Løvaas Lagleder
Geir Aulie Schjoll Lagleder 90781180

 

Treningstider

For treningstider – se vår banekalender og søk opp gruppe.