Klemetsrud diskgolf

Klemetsrud idrettslag skal etablere en helt ny 9-hulls diskgolfbane i Klemetsrud idrettspark. Mens vi venter kan du ta turen til Krokhol, noen km forbi Mortensrud. Diskgolf er en sterkt voksende sport og egner seg for alle aldersgrupper. Vil du teste? BUA Mortensrud låner ut disker. Klemetsrud IL har utøvere på alle nivåer og vil sette opp kurs når det nærmer seg våren. 

E-post: diskgolf@klemetsrudil.no

 

 

Ønsker du eller ditt barn å spille diskgolf i Klemetsrud IL?

Les gjennom følgende informasjon og klikk på «Meld deg inn her»-knappen nederst på siden for å registrere deg/barnet ditt. Når du melder deg på så blir du formelt satt på venteliste, og du vil få beskjed om trening og oppmøte.

 

Medlemskap og treningsavgift

For å få spille diskgolf i Klemetsrud IL må man betale medlemskontingent på kr 200,- og en årlig treningsavgift. Se prisliste for alle idretter. 

Nye spillere kan delta på inntil tre treninger for å finne ut om diskgolf er noe for dem, før de må betale treningsavgift og medlemskap.

 

Frivillig arbeid og dugnad

Arbeidet i Klemetsrud IL diskgolf er i hovedsak ulønnet, frivillig innsats av foreldre/foresatte. Det er en forutsetning at spillerne og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktivitet som kjøring til bortekamper, kioskvakter, anleggsdugnad og arbeidsinnsats ved arrangementer.