FIFAL eSport

Oppstart av Klemetsrud IL E-sport

Klemetsrud IL E-sport

Klemetsrud IL oppretter Klemetsrud IL E-sport – FIFA, en egen sportsgren på linje med klubbens allerede eksisterende tilbud. Inndeling og lag vil skje etter dyktighet, men på flere nivåer slik at alle er engasjert på et nivå man utvikler seg og trives. Klemetsrud IL skal melde seg på seriespill / konkurranse til høsten når ny sesong starter.

Det er viktig å presisere at dette er en sport, og ikke tenkt som en fritidsklubb. Utøverne må være registrert som medlemmer i KIL og betale treningsavgift. Som i all annen idrett gjelder FairPlay og regler om en rusfri hverdag.

Klemetsrud IL satsning på E-Sportslag i FIFA19 er for barn og ungdom fra 12 år og oppover.  Mener du at du er flink i FIFA? Vi spiller både på PS4 og Xbox One. Vi har i første omgang plass til 32 spillere, der alle deles opp i lag bestående av 2 spillere. Fra 12 år og oppover.

Informasjonsmøte og oppstart

Informasjonsmøte og oppstart onsdag 8. mai kl. 18.00 i KIL-kiosken (ved kunstgressbanen – Lofsrudveien 14). Foreldre og spillere er hjertelig velkommen.

Spill som sport

Klemetsrud IL eSport starter en dag i uken med trening og internturnering. Klubben investerer i fire arbeidsstasjoner (Playstations + Xbox) som vil aktivere og trene opptil 16 spillere parallelt. Lokalene gir mulighet for utvidelse, men blir det fort veldig populært må det sees etter alternative lokaler.

Vi gleder oss til å kunne tilby E-sport i Klemetsrud IL – Kyrre Alvær, leder Klemetsrud IL

Voksen

All aktivitet i Klemetsrud IL er avhengig av frivillig arbeid. Voksne står på hver dag for at barn og unge skal ha et fullverdig sportslig tilbud i bydelen. For Klemetsrud IL E-sport har vi fått med oss spillentusiast Jan Vidar Jacobsen. Men vi jobber med å engasjere flere voksne for å kunne tilby et godt og trygt miljø for utøverne. 

Meld deg som foreldrekontakt og vær med og bygg opp spillmiljøet på Mortensrud

En del av et fellesskap

Klemetsrud IL E-sport blir en del av en større klubb. Klemetsrud IL søker vi å tilby barn og unge ulik aktivitet, variasjon og en felles integreringsarena. Klemetsrud IL E-sport er underlagt klubbens styre og økonomi, men er også avhengig av selvstendige samarbeidspartnere, økonomisk og utviklingsmessig.

Ta kontakt hvis du kunne tenke deg å bidra.

Del dette innlegget