IMG_5384

Informasjon om trening

Hvordan forholder vi oss til smittevern?

Dette er oppdaterte regler som gjelder fra og med tirsdag 1. februar kl. 23.00. Organiserte treninger og idrettsarrangement kan nå foregå som normalt både innendørs og utendørs for alle aldersgrupper, og med kontakt der det er nødvendig. Merk at for alle arrangementer gjelder krav til smittevernforsvarlig drift.

 

Husk fremdeles:

Så må vi også forvente mye smitte framover. Smittevern er fortsatt viktig.
  1. – Alle som er syke eller har symptomer holder seg hjemme.
  2. – Husk god hånd- og hostehygiene. 
  3. – Hold meteren, med unntak for selve idrettsaktiviteten. 
  4. – Bruk munnbind utenom aktiviteten dersom det ikke er mulig å holde meteren til andre. 
 

Arrangementer

Alle arrangører bør gjøre seg godt kjent med reglene for arrangementer i covid-19-forskriften. Det er forskriftsfestet at for alle arrangementer gjelder krav til smittevernforsvarlig drift, herunder skal det utpekes ansvarlig person og opprettholdelse av krav til hygiene, samt følge relevante standarder om smittevern.

Har du spørsmål om smittevern i Klemetsrud IL? Ta kontakt på kil@klemetsrudil.no.

 

Del dette innlegget