LAGBILDE IFAM UKA 2022

UKA – en suksess!

Over hundre barn. Seksten ungdommer som instruktører i sommerjobb. Tusenvis av smil, mange klemmer og high fives på alle arenaer. KIL og MASK leverte varene med sju lokale idretter på fire dager!

Prosjektleder Morten Nydal, daglig leder Siri Hetle Hasli, og badminton-general/altmuligmann Tor Arild Svela fra KIL ledet sammen med ringreven Amjad Munir fra MASK seksten ungdomsinstruktører i fire dager. Idrett for alle Mortensrud | UKA ble en formidabel suksess!

 

VERDI FOR MORTENSRUD

UKA har verdi for idrettslagene og nærmiljøet på flere måter:

  • Tettere samarbeide mellom MASK og KIL
  • En variert og aktiv idrettsuke for over hundre barn i nærområdet: Nye vennskap, tidlige morgener, og masse utfordringer i uken før skolestart
  • 16 sommerjobber for ungdom, som leverer varene som gnistrende gode aktivitetsledere og instruktører for barna.
  • Rekruttering til våre sju idretter: fotball, håndball, turn og badminton i KIL, cricket, landhockey, innebandy og badminton i MASK

 

VI TAKKER

Vi mener UKA har kommet for å bli – og vil særskilt takke følgende for at UKA 2022 ble en suksess for barna:

  • Våre ungdommer og instruktører. Dere har vært veldig dyktige til å sørge for at to timer lange økter oppleves som spennende og morsomme for barna, og har vært gode representanter for idretten deres. Dere var hovednøkkelen til suksessen!
  • MASK. Både i forberedelsene og gjennom arrangementet har det vært et knirkefritt samarbeid!
  • Oslo Idrettkrets. Uten økonomisk støtte er arrangementet umulig å gjennomføre, i alle fall med så lav deltagerkostnad som 300 kroner per deltager. Vi takker også for besøk og fin omtale!
  • Foreldre. Uten deres påmelding hadde ikke dette vært mulig.. Samt velsmurte matpakker, store ord til små idrettsutøvere hver morgen, og godt samarbeide med oss!

 

VÅRE IDRETTER

Foreldrene kan nå melde inn barna og møte opp på treninger i følgende idretter på Mortensrud:

5. klasse gutter liker innebandy!

Innebandy

 

Innebandy er en stadig mer populær innendørs lagidrett. Det er lett å komme i gang og mestre idretten ganske raskt, idretten er et godt alternativ eller tillegg til andre idretter.

 

Jenter fra 5. klasse liker fotball!

Fotball

 

Fotball er en av verdens største idretter, og idretten med desidert flest utøvere også på Mortensrud. Det er egne treningsgrupper for hver årsklasse i KIL.

 

Landhockey er gøy, synes gutter i andre klasse!

Landhockey

  • MASK har landhockeytilbud i Klemetsrud Flerbrukshall, med treninger på mandager og onsdager for barn.
  • Mer informasjon finner du her: https://mask.no/landhockey/

 

Landhockey er hjertebarnet til MASK, som er en av de viktigste klubbene i denne idretten i Norge. Landhockey er olympisk idrett, og særlig populær i land som har vært en del av det britiske samveldet.

 

Håndball er populært, også blant 2. klasse jenter!

Håndball

 

Håndball er en stor idrett i Norge! KIL har i dag barnelag i idretten dere våre landslag stadig håver inn medaljer i internasjonale mesterskap, men har ambisjoner om ungdomslag og lag for voksne igjen.

 

Barna i første klasse digger turn!

Turn

  • Klemetsrud IL har turn for barn, et parti for 1. og 2. klasse og et parti for 3. og 4. klasse, i samarbeid med Nordstrand Turnforening. VI trener i gymsalen på Stenbråten Skole.
  • Mer informasjon og innmelding finner du her: https://www.klemetsrudil.no/turn-4/

 

Turn er tilbake for fullt på Mortensrud! Turn er en fantastisk idrett som gjennom en rekke øvelser sørger for at kroppen blir bedre rustet for det meste.

 

Cricket er gøy, synes barn fra tredje klasse!

Cricket

  • MASK har en rekke cricket-lag, også for barn. Lagene trener ute på kunstgressbanen bak Senter Syd, og inne i Klemetsrud Flerbrukshall.
  • Mer informasjon om cricket: https://mask.no/cricket/

 

Cricket kom for fullt til Oslo og Norge sammen med de pakistanske arbeidsinnvandrerne. MASK er en av etterhvert mange klubber som driver med cricket, og vil etterhvert få ny hjemmebane – som også blir nasjonalarena for cricket – her på Mortensrud!

 

Badminton er en morsom idrett for barn i fjerde klasse!

Badminton

Både MASK og KIL tilbyr badminton:

 

Bordtennis

 

Ledere og instruktører på UKA 2022.

Del dette innlegget