20230608_094712-COLLAGE

Sesongavslutning turn og allidrett

Forrige uke var det et skikkelig avslutningsrush i gymsalen på Stenbråten skole – først ut var turn onsdag med oppvisning for foreldrene. Deretter allidrett torsdag hvor også foreldrene fikk lov til å leke litt. Tradisjonen tro ble det medaljer og is før sommerferien. 

 

Turn – et solid comeback

Turn har lange tradisjoner i idrettslaget. I 2021 fikk vi restartet tilbudet med ett parti for barn, og fra høsten 2022 har vi hatt to barnepartier. 40 glade jenter og gutter turner hver uke. Vi takker Nordstrand Turnforening for samarbeidet om trenere, og en ekstra tusen takk til trenerne Tomine, Jana og Neema.

Onsdag var det oppvisning for foreldre, felles for begge partiene. Det var god stemning i salen og spreke barn som hoppet, slo hjul, stupte kråke m.m. 

 

Les mer om turntilbudet vårt her, vi har også et trimparti for de over 55 år. 

 

Allidrett

Det har også vært to partier allidrett dette skoleåret.  Allidrett er vårt aktivitetstilbud for de minste og her kan barna begynne fra det året man fyller fire og fram til skolestart. Det er litt trist å ta farvel med skolestarterne på allidrett, men vi håper å se dere igjen på andre aktiviteter hos oss. 

Dette skoleåret har Alisha og Namra vært faste trenere på allidrett, tusen takk til dere! 

Det var felles avslutning for allidrett torsdag hvor foreldrene måtte trå til under oppvarmingen. Her ble det mange interessante tolkninger av “kom til meg som…” og både store og små koste seg. Det var virkelig full innsats i hinderløypa for siste gang før sommeren. 

 

Nå tar vi en sommerpause og lader opp igjen til høsten – velkommen tilbake! 

Om allidrett hos KIL. 

 

Del dette innlegget