Klemetsrud grand prix 2023

Baneåpning: Klemetsrud Grand Prix 2023

Etter over to år med planlegging, og over ett år med aktiv banebygging er vi utrolig stolte av å endelig kunne ønske velkommen til baneåpning på Klemetsrud Diskgolfbane! Denne første turneringen skjer lørdag 30. september og søndag 1. oktober. 
 
Vi har holdt igjen den offisielle åpningen en god stund for å være sikker på at vi presenterer en bane som er verdig en ordentlig turnering. Etter utallige dugnader det siste halvåret kjenner vi at tiden endelig er inne!
 
Skogsbane
Klemetsrud diskgolfbane er skikkelig skogsbane, som vi er trygge på at vil komplettere diskgolftilbudet i Oslo på en veldig bra måte. Her får du kastet linjer du kanskje ikke er vant med, i omgivelser som ikke er spesielt vanlige i en storby! Vi lover rå natur og vakre fairwayer!
 
Grand Prix
Klemetsrud Grand Prix vil arrangeres den første helgen i høstferien. Det vil bli to turneringer denne åpningshelgen;
Lørdag 30.9 avholdes pargolfturnering der vi vil tilby tre klasser, Open, Dame og Mixed. Denne dagen vil også være «åpen dag» på banen for lokalmiljøet, der vi vil vise fram sporten for nysgjerrige og tilby sideaktiviteter for folk i alle aldre.
 
Søndag 1.10 kommer den virkelige baneåpning med vår første standardturnering. Her vil vi tilby klassene MPO, FPO, MP40, MJ18, FJ19 og Amatør(grense på 900 i Metrix eller PDGA-rating)
 
 
 

Del dette innlegget