NFF Grasrottrenerkurs

Trenerkurs i barnefotball i oktober

KIL Fotball ønsker at alle våre trenere gjennomgår Grasrottrenerkurs, og blir lisensiert UEFA C-trener. Nå er kursprogram klart for siste helg i oktober!

Kurssamlingen vil være lørdag 28.10 0900-1600 og søndag 29.10 0900-1300 på Linderud. Her er det gode møteromsfasiliteter, og øktene foregår innendørs, og det vil være trenere fra Klemetsrud IL og Linderud IL som deltar på kurset, som ledes av Morten Rom.

NFF C-lisens delkurs 1 er satt sammen av e-læring, klasseromsundervisning og praksisøkt(er) på feltet. Kurset er kostnadsfritt for trenere i KIL. Kurset passer for alle som vil lage best mulig fotballaktivitet for barn, uavhengig av fotballkunnskap på forhånd.

Du skal før hver samling gjennomgå e-læringen før du møter til klasseromsundervisning. På den måten møter du godt forberedt og vil kunne være en positiv bidragsyter på samlingene. Det gjør også at vi kan bruke mer tid på praktiske øvelser på treningsfelt.

MÅL: Etter gjennomgått kurs skal en kunne sette i gang og lede fornuftig og tilrettelagt fotballaktivitet som skaper mestring, trygghet og dermed trivsel for alle – både på trening og i kamp, med laget, på årstrinnet og mellom årstrinn i klubben.

Kurset består av 3 moduler – totalt 16 timer:

1. Barnefotballens verdigrunnlag (og konsekvenser for meg som trener, laget og klubben).
2. Klubben og treneren som tilretteleggere for god fotballaktivitet.
3. Hvordan holde barna i flytsonen
– treneren som veileder
– NFF Skoleringsplan 6–8 år

MELD DEG PÅ HER: https://app.rubic.no/Public/Events/16010

Påmelding innen torsdag.

Kontakt morten@klemetsrud.il.no om du trenger hjelp eller har spørsmål!

Del dette innlegget