Morten og Kamil

Ny fotballressurs i KIL – Kamil Olsztynski

Kamil er ansatt som aktivitetsutvikler i fotball hos Klemetsrud IL. Han har en lang karriere i norsk fotball, både som keeper og som trener, og hans siste jobb var som keepertrener for eliteserielaget i Tromsø IL.
Sammen med Morten Rom og Håvard Lunde har fotballen et solid sportslig team for 2024. Vi er strålende fornøyd med å få Kamil med på laget.
 

Om Kamil

Kamil har vært innom en rekke klubber som aktiv keeper, i Norge var han hos Gjøvik Lyn i fem år og deretter i Lørenskog IF. Han har også spilt for flere polske klubber og en finsk. Som keepertrener har har han vært hos Lørenskog, Kolbotn og på WANG Lillestrøm. Kamil har master i pedagogikk og har brukt denne som vernepleier og som miljøveileder på barne- og ungdomsskoler.  I 2022 ble han keepertrener for Tromsø, før han til slutt bestemte seg for å flytte sørover igjen, et lykketreff for KIL. 

 

Kamil og Klemetsrud IL

Kamil og Morten tok opp igjen kontakten da Kamil flyttet tilbake til østlandet. I løpet av høsten har Kamil jobbet på HUB Mortensrud og på klubbtreninger. Det har vært mange gode keepertreninger og glade barn og ungdom.  Han brenner for fotball og for keeperrollen. 

I forhold til Tromsø så er jo Klemetsrud i en helt annen divisjon, hva gjorde at du fikk lyst til å jobbe hos oss? – Først og fremst vil jeg starte med å si at jeg er veldig glad jeg ble med på dette. Håvard Lunde og Morten Rom er en stor grunn til at jeg takket ja. De er interessante fotballprofiler som har tro på prosjektet med å videreutvikle klubben og ønsker å inkludere meg i dette. Vi samarbeider allerede veldig godt, og jeg opplever at det er god kjemi mellom trenere og administrasjonen. Via fotballen ønsker vi å skape et miljø med et godt og strukturert opplegg. Vi fokuserer på læring og kvalitet, men samtidig skal fotball være morsomt for hver og en, sier Kamil Olsztynski. 

Klemetsrud IL signerte med Kamil i desember og han er inne i en full stilling i 2024. Han skal bidra faglig både på Celsio-akademiet, på HUB Mortensrud, valgfag fotball i samarbeid med Lofsrud skole og selvfølgelig også på klubbtreninger. 

 

To fornøyde fotballtrenere og kollegaer

 

 

 

 

 

 

 

 

Del dette innlegget