Klemetsrud badminton

Klemetsrud IL badminton er en lokal breddeklubb for jenter og gutter i området Mortensrud, Stenbråten, Klemetsrud, Bjørnerud og Dal/Brenna i Søndre Nordstrand. Vi spiller og trener i plasthallen i Lofsrudveien 14 på Mortensrud. 

E-post: badminton@klemetsrudil.no

 

Ønsker du eller ditt barn å spille badminton i Klemetsrud IL?

Les gjennom følgende informasjon og klikk på «Meld deg inn her»-knappen nederst på siden for å registrere deg/barnet ditt. Når du melder deg på så blir du formelt satt på venteliste, og du vil få beskjed om trening og oppmøte.

Treninger er mandag-torsdag. Det er også tilbud om åpen hall søndager. 

 

Medlemskap og treningsavgift

For å få spille badminton i Klemetsrud må man betale medlemskontingent på kr 200,- og en treningsavgift per halvår. Se prisliste for alle idretter. 

Nye spillere kan delta på inntil tre treninger for å finne ut om bordtennis er noe for dem, før de må betale treningsavgift og medlemskap.

Klemetsrud badminton sørger for treningshall, baller, nett, kjegler, låne racketer etc.

Kostnader til  profesjonelt utstyr må dekkes av hver enkelt spiller.

 

Frivillig arbeid og dugnad

Arbeidet i Klemetsrud IL badminton er i hovedsak ulønnet, frivillig innsats av foreldre/foresatte. Det er en forutsetning at spillerne og deres foreldre stiller opp på dugnadsaktivitet som kjøring til bortekamper, kioskvakter, anleggsdugnad og arbeidsinnsats ved arrangementer.